8Pcs Mielas Žuvų Pieštukas su šlapia Danga, Silikono Pen Spaustuvai, Pieštukas Turėtojas Vaikas Rašyti Laikysenos Korekcija Mokyklos Studentas Kontrolės Rašyti Įrankis

€0.78

-4%

€0.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pen pildymas, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigūs Pen pildymas, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pen pildymas.

8PCS/Daug Silikono Rašiklį, Pieštuką, Spaustuvai, Skirti Vaikams Kontrolės dešiniarankiams Rašymo Reikmenys vaiko Mokymosi Laikysena Priemonė padėčiai Ištaisyti Balta Studentų Švietimo Funkcijos: Pieštuko Rankena suteikia vartotojui papildomų komforto naudojimo metu. Ergonomiškas dizainas suteikia rankų nuovargio ir skausmo. Tai yra didelis ir minkštas leidžia už papildomą valdymo, kai ranka. Žinau, kad bus gera Disleksija ir Artrito Pagalbos dėl jo naudojimo paprastumas. Pavadinimas: 8PCS/Daug Minkšto Silikono Rašikliu, Pieštuku Spaustuvai Vartojimas: Vaikams Kontrolės dešiniarankiams Stilius: Grip pen Medžiaga: Silikonas Dydis: apie 4cm Spalva: išsiųstus atsitiktine Pakavimo Įtraukta: 8pcs Pieštuku Pen Grip( SPALVA YRA ATSITIKTINIS ) Pastaba: Tik rašiklį, Spaustuvai, parduodami, įskaitant rašikliai arba pieštukai. Spalvos bus išsiųstas atsitiktinai, galite gauti skirtingos arba tos pačios spalvos.

dydis About 4cm
Spalva Spalvinga, Atsitiktinai
Savybės Rašyti Įrankiai
Stilius TOPPER
Pakavimas 8Pcs/Pak
Funkcijos 2 Raštinės reikmenų rinkinys dovanų
Medžiaga Minkšto Silikono
Modelio Numeris B11577@#9518
Funkcijos 3 Pen&Pieštukas Su Šlapia Danga Turėtojas
Prekės Pavadinimas devoservice
Naudoti Grip pen

Panašūs produktai