6 vnt./ per 1 darbo Įrankiai Atsuktuvas Remonto Moble Telefono Ardyti, Rinkinys, Rinkinys, skirtas " iPhone 4 4S 5 6

€0.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Rankinių Įrankių Rinkiniai, Įrankiai, Pigūs Rankinių Įrankių Rinkiniai, Aukštos Kokybės Įrankiai, ardyti rinkinys, 1, ardyti telefono.

6 in1 Atidarymo Smalsauti Įrankiai Atsuktuvas Remonto Moble Telefono Ardyti, Rinkinys, Rinkinys, skirtas "Apple iPhone 3GS 4 4S 5 "iPod Touch", Planšetiniai ir t.t

Šis Remonto Atidarymo Smalsauti Įrankiai, Rinkinys, Rinkinys, skirtas iPhone 4/4S/5/5S verta pirkti! Jis yra pagamintas iš aukščiausios kokybės elementų, jis turi saugos, patikimumo ir efektyvumo. Savybės Remontas ir pakeisti savo iPhone 4/4S/5/5S ekranas be kenkia jūsų telefono Naudojimo įtrauktas skirsnis dulkių atidarytuvas, kad jūs neturite palikti ženklai ar skaldos jūsų telefono būsto Atsukite 2 varžtus apačioje Telefono pusėje įkrovimo lizdas Pašalinti ekraną su siurbimo priemonė Pašalinti papildomi varžtai ardyti pagrindinis LCD nuo skaitmeninis keitiklis ir stiklo PASTABA: specialistas ar ekspertas rekomenduojamas montavimo, mes neatsakome už bet kokią žalą, padarytą įdiegti šį priedą Paketą Įeina: 2 x Plastikiniai Smalsių Įrankiai 2x Atsuktuvai(1,5 mm Atsuktuvas + 0,8 mm Pentagram Atsuktuvas) 1 x Trikampio formos pelekai 1 x siurbtuko

Jei norite didmeninė,pls susisiekti su mumis, mes jums geros kainos,ačiū. Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24 - 72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas EMS,DHL, "Fedex", ir taip ne pirmą protingą terminą.EMS paprastai trunka apie 5 - 10 dienų, DHL,UPS,TNT, "Fedex" paprastai trunka apie 4 - 6 dienas.Kinija Paštu oro paštu trunka 15-25 darbo dienas.

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 30 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų, siekiant išspręsti problemą.

4. Siekiant užtikrinti, kad gausite jums, kad mokestis nemokamas nuo importo, mes pripažins jį kaip "DOVANĄ" su mažesnės vertės. Šis mažesnę kainą

5. Prekės paprastai siunčiama dovana apibūdinti mažą kainą sumažinti savo importo mokesčių. Pirkėjas turėtų prisiimti visą atsakomybę atgal visus papildomus mokesčius, pavyzdžiui, importo muitai,mokesčiai(jei yra)

Garantija:

1:Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Dėl neteisingai parduotus daiktus, Prašome susisiekti su mumis, Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų Arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Dėl defektų arba neteisingai produktus,prašome susisiekti su mumis pirmą,Mes išspręsti jūsų problemas,thanks a lot!

Atsiliepimai:

Mes esame priklausomi nuo savo pasitenkinimą ot pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

1. Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų,Prašome palikti mums Teigiamų atsiliepimų ,ačiū!

2. Susisiekti su mumis prieš palikdami Neigiamą arba neutralų atsiliepimą, Mes stengiamės išspręsti jūsų problemas, jums yra mūsų geriausi pirkėjai.

3. Geriausios nuolaidos už maloniai.Jūsų pasitenkinimas, Mūsų tikslas.

Tipas Atsuktuvai
dydis 85MM
Pakuotė Krepšys
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Prašymas Buitinių Įrankių Rinkinys
Vienetų skaičius 6pcs
Prekės Pavadinimas WLXY
Modelio Numeris 6 in 1

Panašūs produktai