Pet Švietimo Žaislas Spalvinga Bell Guma, Virvės Kamuolys Šuo Molars Katė Interaktyvus Žaislas Vaivorykštė Kamuolys Juokinga Šuns Žaislas 1PC

€0.88

-40%

€1.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Šunų Žaislai, Namai Ir Sodas, Pigūs Šuns Žaislai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Šunų Žaislai.

Dear klientas

Sveiki atvykę į mano pet shop, jei yra produktų jums patinka, prašome žymą juos ar juos įtraukti į jūsų pirkinių krepšelis .

Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis. Arba galite palikti mums žinutę, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau mes tai matome.

Mes siūlome dropshipping ir didmeninės

Mes teikiame drpshipping, Ir pažadame, nėra jokių skelbimų kainų sąrašą ,sąskaitą faktūrą arba mūsų parduotuvėje informaciją į paketą.

mes turime patirties. Mūsų įmonė turi komanda susidoroti su dropshipping užsakymus kasdien.

Jei norite didmeninė, prašome susisiekti su mumis laiką, mes galime suteikti jums geriausią kainą, ir mes galime teikti pasiuntinių paslaugos

[Specifikacija]: trimitas labiau tinka katėms~

Trimitas: 4cm skersmens, su žvangučiais, svoris: 18g

Laikmena: 6cm skersmens, su žvangučiais, svoris: 50g

Apie atsiliepimą

Jei jus tenkina mūsų produktų, jums gali mums duoti teigiamų atsiliepimų ir suteikti mums 5 žvaigždučių! Tai encounrage mums, ir mums svarbu.

Prašome don ' t open ginčą iš karto. Tai improtant. Prašome įsitikinę mums, mes galime jums geriausia.

Apie Mokėjimas: priimame Debeto/Kredito Kortelės , QIWI , "WebMoney", "Yandex".Pinigai , SMS , PPRO , "Western Union" ir sūnus, Jei jūsų mokėjimą yra nesėkmingas, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Prašome patikrinti užsakymo pristatymo adresą prieš mokėjimą. kai užsakymas yra išsiųstas, adresas negali būti keičiama .

Apie Laivybos Paprastai mes proceso tvarka per tris dienas , mes jums garantuojame, kad jūsų užsakymas bus išsiųstas kaip galima greičiau, Jei jums reikia produkto, skubiai, maloniai prašome pasirinkti ePacket, Kinija Paštu, Oro Paštu, Basilico-pica.lt Standartinė Premium pristatymo ar kitas express, pavyzdžiui, DHL,EMS ir kt. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito , pirkėjas yra atsakingas už tai. Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga. Dėl didelės apimties mūsų užsakymus, mes negali aktyviai pratęsti apsaugos laikotarpis visus užsakymus. Jei apsaugos laikotarpį, kad netrukus nustos galioti, prašome susisiekti su mumis tuo metu, mes bus pratęsti laikotarpį, už jus

Grįžti ir Grąžinti pinigus, Jei jums nereikia gauti pavedimo per nurodytą laiką, prašome atidaryti ginčo per 15 dienų pasibaigus, apsaugos laikotarpis. Jeigu jūs norite grąžinti prekes, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas po gavimo, ir jį grąžinti. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne grąžinti arba pakeisti nieko.

dydis 4cm,6cm
Kategorijos pet žaislas
Žaislai Tipas Kamuoliai
Medžiaga Guma

Panašūs produktai