Naujas Mados Aksomo Turėtojas Karoliai Pakabukas Grandinės Juvelyrikos Paroda Stovo Papuošalai Stovėti Papuošalai Karoliai Pakabukas Stendas

€0.92

-9%

€1.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai Pakuotės Ir Ekranas, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos.

Aprašymas : 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės Savybes : Dekoratyvinis ir patogus būdas tvarkyti papuošalai. Juokinga ir specialiai sukonstruotas, Mielas ir gražus ieškote. Gražus ir praktiškas. Patogus ir lengvai pareikšti. Pagrindinės plokštės gali būti naudojamas saugoti kitų elementų,pavyzdžiui, karoliukai,maži langeliai ir t.t. Jis puikiai tinka saugoti arba rodyti jūsų mėgstamiausia papuošalai, pavyzdžiui, karoliai ir klavišai, ir kt. Puiki dovana idėja Valentino Diena, Motinos Diena, Padėkos, Kalėdų, Gimtadienio ar bet kokia proga. Specifikacija: Medžiaga : Vidaus kompozicinės plokštės, išorės paketas aksomo (Patarimai: balta stendas medžiaga yra dirbtiniais odos) Dydis: apytiksl. 8cmx7.4cmx6.5cm/3.15"x2.91"x2.56" Spalva: Juoda, Balta, Mėlyna, Rožinė Kiekis: 1 Vnt Pastaba : 1.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių 2.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 x Papuošalai ekranas (neįskaitant papuošalai, rodomas ant paveikslėlio, be mažmeninės pakuotės)

item2 Karoliai Pakabukas Grandinės
Medžiaga Plastikiniai
item1 Aksomo Turėtojas
item4 Papuošalai Rodo, Rack
item5 papuošalai, aksesuarai
item3 Juvelyriniai Dirbiniai Ekranas Turėtojas
Elemento Tipas Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos
Papuošalų Pakavimo & Ekrano Tipas Atvejais, Ir Ekranai
item6 Papuošalai Pakabukas Stendas

Panašūs produktai