Harajuku Mada Moterims Punk Grandinės Diržo Reguliuojamas Juoda Dvigubo/Viena Kilpa, Įvorės, Metalo Sagtis, Odos Juostos Už Džinsus

€1.61

-50%

€3.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Moteriški Diržai, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs moteriški Diržai, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Moteriški Diržai.

Aprašymas: Diržo Sagtis Medžiaga:Lieti Diržai Medžiaga:PU oda Modelis, Tipas:Žiedu Stilius:Punk Diržas Ilgis:100cm Diržo Plotis:2.8(vieno),3.8 cm(dvigubas) Paketą Sudaro: 1* Diržo Savybės: 1. Ji yra punktyras suknelė, mados elementai, būtini. 2. Hip-hop kietas stilius, neutralus ir universalus, grandinės yra nuimamas. 3. Su šiuo pilnai reguliuojama sagtis, galite reguliuoti diržą ir bet kokio dydžio jums reikia. 4. Paprasta mados, stiliaus, puikiai atitiktų jūsų stilių, tinka bet kuriuo metų laiku ir niekada pasenusi. Pastabos: 1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū. 2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Diržai Medžiaga PU
Elemento Tipas Diržai
Modelio Tipas Kietas
Prekės Pavadinimas JIFANPAUL
Kilmės KN(Kilmės)
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Numeris dsad
Lytis MOTERIS
Stilius Mados
Diržo Plotis 3,5 CM
Sagties Plotis 4cm
Sagties Ilgis 5cm

Panašūs produktai