A5 Dydis Magnetinė Lenta, Šaldytuvas Magnetai Sausai Nuvalykite Lentos Žymeklis Trintukas Rašyti Įrašyti Švieslentė Priminti Memo Pad Vaikas

€1.23

-40%

€2.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Šaldytuvas Magnetai, Namai Ir Sodas, Pigūs Šaldytuvas Magnetai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Šaldytuvas Magnetai.

A5 Dydis Magnetinė Lenta, Šaldytuvas Magnetai Sausai Nuvalykite Lentos Žymeklis Trintukas Rašyti Įrašyti švieslentė Priminti Memo Pad Vaikas Dydis: 148mmx210mm (A5) Pen Spalvos:Raudona,Mėlyna,Juoda Ši Lenta yra Magnetinė, Prilimpa prie Metalo Paviršiaus Automatiškai. Reikia Juosta Medinio Paviršiaus ir Sienos. Dėl to, lanksti medžiaga, mes roll tai ir pakuotės apvalus vamzdis. Prašome sklandžiai jį ranka prieš klijuoti jį į metalo paviršiaus PET Plėvelės Paviršiaus , Sklandžiai rašyti Idealus rašyti svarbios pastabos, kad reikia nepamiršti ir padėti jums organizuoti Sausai Nuvalykite lengva išvalyti Atkreipkite dėmesį : tai, ką gausite, taip pat su nuotrauka jums pasirinkti. Pavyzdžiui, galite pasirinkti nuotrauką, kuri tik rodo pen, jums bus tiesiog gauti pen . Taigi, prašome pasirinkti tinkamą vieną jums reikia.

Specifikacija Single-piece Package
Lipduko Tipas Magnetinis Lipdukas
Iterm Magnetine Lenta
Tipas Šaldytuvas Magnetai
Modelis Kietas
Lapo Dydis Vidutinis
Amžius > 6 metų
dydis 148mmx210mm (A5)
Magnetinis Lipdukas Stilius Formos
Modelio Numeris xbx101
Naudoti Rašyti Įrašyti Švieslentė Priminti Memo Pad

Panašūs produktai