Naujas Modelis Džentelmenas Barzdos Formavimo Stiliaus Šabloną Barzda Šukos Vyrų Skutimosi Priemonės, Plaukų Barzda Apdaila Šabloną Šukos Seksualus Vyras

€2.50

-37%

€4.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Šukos, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Šukos, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Šukos.

Naujas Modelis Džentelmenas Barzdos Formavimo Šukos

Aprašymas:

Elemento tipas:Barzdos Formavimo Stiliaus Šabloną Šukos

Produkto svoris: 20g

Medžiaga: PP

Spalva: balta, violetinė, žalia

Paketas Apima:

1 * Barzdos Formavimo Stiliaus Šabloną Šukos

Atsiliepimai:

Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų. Mūsų sistema automatiškai padaryti tą patį už jus. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą, tiesiog palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą negali išspręsti problemos.

Susisiekite su mumis:

Prašome susisiekti su mumis jokių pastabų, klausimų ar pasiūlymų, kurie jums gali turėti, mums bus malonu jums padėti.Prašome susisiekti su mumis dėl bet kokios pagalbos ar klausimų. Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dienas. Prašome užtikrinti, kad jūsų pašto dėžutė nebūtų užblokuotas / filtruojamas mūsų laiškus.

Mes stengiamės tarnauti jums su bet klausimas / problema. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neigiamas / Neutralus Atsiliepimus ar atidaryti visus atvejus.

Mes patvirtinti savo mokėjimo, perdavimo datos yra 2-4 darbo dienas; mes paskelbia savo projektą, per oro paštu paketas (apie 18-38 dienų ,elementai gali būti pasiektas). (Sekmadienis,mes imtis poilsio dieną), bet atostogų, arba, jei projektas susiduria force majeure, gali vėluoti kelias dienas.

Modelio Numeris 40
Elemento Tipas Šukos
Medžiaga Akrilo
Specifikacijos 17.5*10.2*0.1
kategorijos produktas Plaukų Šukos
Prekės Pavadinimas OLOEY
Ar ne mokesčių Mokesčio nėra įtrauktos
dydis 15-20cm
Apdorojimo pritaikymas savo reikmėms Taip

Panašūs produktai