Taoye teemo Antakių žoliapjovės Veido Veido Razor Antakių Žirklės Peiliukai Skustuvas Peilio Ašmenys Antakių Formavimo Plaukų Šalinimo Įrankių rinkinys

€0.71

-50%

€1.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Antakių Žoliapjovės, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Antakių Žoliapjovės, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Antakių Žoliapjovės.

Produkto aprašymas

Pavadinimas: Antakių žoliapjovės techniniai duomenys: 1pcs/3pcs Medžiaga: ABS + nerūdijančio plieno ašmenys Spalva: rožinė, mėlyna,juoda,žalia,violetinė,Fuksija Ilgis: 15.5 cm Ašmenų ilgis: 5cm 2cm pločio Aprašymas: Naudojamas skustis perteklių plaukų (antakiai, pažastų plaukai, barzda, plaukais ir kt.)

Savybės

*Pjovimo galva yra įvyniotas į iš nerūdijančio plieno, o rankenos yra pagamintos iš aukštos kokybės ABS medžiagos * Aštrūs ašmenys reticulation Aukštos kokybės ir patvarus plieno ašmenys, su tinklelio tekstūros, saugiau ir patogiau * neslidžios rankenos Ekologiškas medžiagas, nuostabios spalvos, ir neslidus dizaino, kad ji daugiau praktinių * ašmenys turi smulkių serrations Staigesnis, sklandžiau, patogiau ir saugiau! * Greitas ir saugus laikymas Dėvėti cutter apsaugos, saugaus ir pailgina naudingo tarnavimo laikas peilis * 1. Atsisakyti subraižyti odą! 2. Atsisakyti sunkiai švarus! 3. Atsisakyti spręsti, o ne sklandžiai 4. Naujokas gali taip pat kontroliuoti,

Apie Laivybos

♡ Paprastai, mes galime prekes pristatyti per vieną savaitę gavęs mokėjimą. (Švenčių dienas ir sekmadienį, mes negalime ne laivas atlikti užsakymą laiku, prašome suprasti.) ♡ Kartais, dėl logistikos informacijos atnaujinimus lėtai, siuntinių sekimo informacija bus atnaujinta per 3-5 dienas. ♡ Pristatymo laikas priklauso nuo pasirinktos šalies ir kitų neapibrėžtų veiksnių, ji paprastai trunka apie 10-30 dienų paprastu paštu(Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas,ePacket,Kinija Paštu, Oro Paštu, ir kt.). ♡ Prašome užtikrinti, kad jūsų adresas ir pilnas pavadinimas yra teisingas anglų kalba.

Patarimai:

Po to kai jūs gaunate savo sklypo, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo metu, jeigu yra kokių nors problemų su produktų gavote. Mes stengiamės suteikti jums patenkinti sprendimas. Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.

Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Medžiaga ABS+ABS + nerūdijančio plieno ašmenys
Elemento Tipas Antakių Žoliapjovės
dydis PCS

Panašūs produktai