Kaukolė Nykščio Rankena Kreiptuką Bžūp Nykščio rankenos Padengti Silikono Apsauginį dangtelį Playstation PS5 Xbox Vienas duomenų Valdytojas Žaidimas Priedai

€1.73

-7%

€1.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Atsarginės Dalys Ir Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Atsarginės Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Atsarginės Dalys Ir Priedai.

Kaukolė Nykščio Rankena Kreiptuką Bžūp Nykščio rankenos Padengti Silikono Apsauginį dangtelį Playstation PS5 Xbox Vienas duomenų Valdytojas Žaidimas Priedai Aprašymai:

CQC ELITO nykščio spaustuvai, suteikti žaidėjų daugiau tikslios kontrolės didinant 5.5 mm analoginės lazdelės aukštis ir 37% veikliosios spindulys, kuris reiškia, kad žaidėjai turi papildomus 37% kambarys rafinuotas kontrolės arba kuria savo traget, ir daug mažiau galimybių turi daugiau nei stiprintuvas. Papildomų 5.5 mm aukštis yra pagrįstas tyrimas šimtai suaugusiųjų rankų mėginiai. Šio aukšto yra gerai subalansuota tarp valdymo ir komforto. CQC ELITO tinka visų rūšių žaidėjai. Dauguma žaidėjų nori, CQC ELITO kairėje klijuoti ir PAS MASTER dešinėje stick padidinti tikslumą, veiksmų kontrolės ir siekiama. Šie produktai bus padidinti savo žaidimų patirtis, jums bus nustebinti, kaip nuostabu šių nykščio spaustuvai yra. Specifikacijos: Suderinama Įranga: XBOX VIENOS Spalvos: Juoda, Balta, Žalia Medžiaga: Silicio Matmenys: Φ18.5*10,5 mm Neto Svoris: 1.6 g Pakuotė: 1 pora Nykščio Rankena Pastaba! Produktų nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio. Dėl skirtingų ekranas gali atnešti milžinišką spalvų skirtumas, kad ta pati nuotrauka, prašome suprasti, gali kilti spalvų gama skirtumas fizinio produkto. Mes negalime turėti jokios atsakomybės spalvos skirtumo ir nebus priimti apie tokius susijusių skundų.

SONY Modelis playstation
Pavadinimas Thumbstick Dangteliai, ps5 valdytojas
Kokybė A+++
Prekės Pavadinimas TOYILUYA
Medžiaga Nykštys Su Šlapia Danga
Spalva 12 spalvų
Sąlyga Naujas
Su USB NO
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris už PS5 valdytojas
Suderinamos Prekės/Modelis SONY
Pakuotė 1pair Thumbstick Kepurės
Suderinamas su už PS5 Xbox vienas Valdytojas
Funkcija Nykščio Rankena Xbox vienas valdytojas

Panašūs produktai