14.5 cm Dual-baigėsi Dotting Pen Nagų Dailės kalnų krištolas Rankena Picker Vaško Pieštukas Krištolo Karoliukais 6 Spalvų

€2.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dotting Įrankiai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Dotting Įrankiai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Dotting Įrankiai.

Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės techniniai duomenys: Medžiaga:Plastikas,kalnų krištolas,Metalas ir vaško Spalvos:Rožinė,Raudona,Žalia,Violetinė,Mėlyna,Juoda Ilgis:app. 14.5 cm/5.71" Funkciją: pen skirta skinti strazdų ir kitų žavesio karoliukai. Išskirtinį dizainą, metalinio korpuso, dygliuotos su kalnų krištolas, patogu ir lengva valdyti. Ne deformacijos ir ne korozijos, patvarus ilgesnio naudojimo. Puikiai tinka smulkių nagų meno kūrinys, tinka profesionalams ir namų naudojimui. Kiekis: 1 vnt Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Nr. mažmeninės pakuotės. Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 x Nagų kalnų krištolas Picker Vaško Rašiklis(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Kilmės KN(Kilmės)
dydis app. 14.5cm/5.71''
Elemento Tipas Dotting Tool
Modelio Numeris 3TT800658-R
Prekės Pavadinimas FSHALL
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai