1Pair Lieknėjimo Suspaudimo Rankos Shaper Lieknėjimo Rankos Diržas Padeda Tonas Formos žasto Rankovės Formos Apvijų Masažas Moterims#40

€1.57

-29%

€2.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

ToneUp Rankos Formuojant Rankovėmis Moterims Elastinga Shaperwear Lieknėjimo 420D Aprašymas : 1. Su sūpynės rankos, įgaubtas-iškilūs mezgimas gali pristatyti fizinį poveikį, įtrinkite kūną, reikalaujantis daugiau kalorijų, atpalaiduoja raumenis, ir atkurti raumenų elastingumą. 2. Nuraminti pernelyg pavargę raumenys, skatinti rankos kraujotaką, pašalinti riebalų perteklių rankos. 3. Su anti-curl briaunos dizainas viršaus ir apačios, tai nėra lengva nuslysti žemyn, ir jis duos geresnį efektą, kad drabužiai kai darai pratimą. Be to, jis gali apsaugoti rankos ir sumažinti raumenų įtampą. 4. Audiniai yra minkšti ir patogūs, su stipriu elastingumo ir lankstumo. Tuo tarpu, ji yra drėgmės absorbentas, prakaito wicking, kūno hugging ir kvėpuojantis. 1. Medžiaga: chinlon 2. Dydis: nemokamai dydis 3. Spalva: juoda, odos spalvos Pakuotė:

1 Pora Elastinga Shaperwear

Modelio Numeris Elastinga Shaperwear
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Sezonas Vasaros
Medžiaga Poliesteris
Elemento Tipas Rankos Šildytuvus
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Kietas

Panašūs produktai