Gyvūnų Nuotraukų Karoliai Nerūdijančio Plieno Graviruotas Disko Pet Karoliai Moterų Ir Vyrų Papuošalai Draugystės Dovanos

€1.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Individualų Pakabučiai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Individualų Pakabučiai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Individualų Pakabučiai.

Kaip pritaikyti? 1. Pridėti į krepšelį ir užsakymą, tada mokėti. 2. Atsiuntė didelės raiškos nuotraukas ir augintinio vardas mums pranešimą. Galite atsiuntė daug nuotraukų, mes pasirinkti geriausią vieną tau. Jei nuotraukos nėra gera, mes susisieksime su jumis.

Apie Mus:

1. Jei turite kokių nors klausimų, pvz., pristatymo, spalvą, kiekį ir t.t., prašome susisiekti su mumis pirmą, mes ją išspręsti ne pirmą kartą. Prašome neatidaryti ginčą ir palikti neigiamą atsiliepimą. Mes visada jūsų paslaugoms.

2. Jei jūsų užsakymas yra daugiau nei $180 ( Per 2 KG ), DHL, EMS, TNT, UPS NEMOKAMAI.

3. Jei jūsų užsakymas yra daugiau nei $8, nemokamas pristatymas su Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu arba Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas.

4. Jei jūsų užsakymas yra mažesnis nei $8, free shiping su Ekonomikos Oro Paštu, nėra sekimo informacijos po paketo pro Kinijos Užsakymą. Paprastai tai vyksta 35-60 dienų. Jei norite, kad greičiau pristatymas, siūlau jums pasirinkti Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu arba Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas.

Elemento Tipas Pakabučiai
Formos\modelis ROUND
Modelio Numeris NP014
Pakabučiai Tipas Ratas
Medžiaga Metalo
Stilius Mielas/Romantiška
Funkcija Kita
Lytis MOTERIS
Kilmės KN(Kilmės)
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno
Bauda ar Mados Mados
Dovanų Šeimos Dovanos
Suderinamumas Viskas Suderinama

Panašūs produktai