Kong&Li Kasytės Plaukų priauginimas Jumbo Ombre Spalva 100g 24 Colių Žalia Rausva, Geltona Šviesūs Sintetinių Plaukų Jumbo Plaukų Pynė

€2.43

-39%

€4.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Jambo Pynės, Plaukų Priauginimas & Perukai, Pigūs Jambo Pynės, Aukštos Kokybės Plaukų Priauginimas & Perukai, Jambo Pynės.

Plaukų Priežiūra: 1.Prašome laikyti tempure pagal 220°. 2.Nuplaukite ir giliai sąlyga plaukų reguliariai. 3.Kasytės, plaukų švelniai pirštais, o ne Šepečiu. 4.Palaipsniui šlapias plaukus, žingsnis po žingsnio, detangle plaukų ir švelniai rankomis prieš Skalbiant. 5.Degimo galai gali padaryti lauke nerijos raizginys nemokama ir lengva prižiūrėti. Plaukų Naudojimas: Jūs galite dėvėti plaukus, Bet Progomis,pavyzdžiui, Kasdienio Naudojimo, Šalies, Cosplay, Biuro, Mokyklos, Veiklos, Vestuves. Kas daugiau, ji gali būti nuostabi dovana variantas, Gimtadienio, Kalėdų, Naujų metų, ebs. Jūs galite jį nusipirkti už save, arba savo šeima, draugais, draugais, bendradarbiais, ebs. Apie tekstūra skaidulų: YAKI tekstūros yra nuspaustas, kad plaukai lengviau pynė, pasukti, ir kitų plaukų formavimo. Taigi atrodo, šiek tiek grubus, bet iš tikrųjų ji yra labai minkšta.

Elementų Pakuotėje 1strands/pak
Gali Būti Permed No
Spalva Tipas Fortepijonui Spalva
Plaukų Informacija Plaukų Medžiaga
Svoris 100 Grams/Package
Medžiagos Klasė Kanekalon
Kilmės KN(Kilmės)
Didmeninė/Dropshiping Paslaugos Nemokama Projektavimo Logotipas;Teikti Klientas Pakuotėje; Mėgautis Urmu Kaina
Tekstūra Jambo Pynės
Prekės Pavadinimas Kong&Li
Ilgis 24 inch
Plaukų Pranašumas Ilgalaikį Šviežumo,Draugiškas,Sveikas

Panašūs produktai