1.5 m/60in Ištraukiama Minkštu Butas Matavimo Liniuotė Siuvimo Pritaikyti Juostos Priemonė aliumininto Siuvimo Įrankiai

€4.96

-20%

€6.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Namai Ir Sodas, Pigus Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras.

Prekės ženklas

D&D

Medžiaga

Audinys & Plastiko

Spalva

Kaip paveikslų paroda

Dydis

150cm/60inch

Svoris

20g

Pakavimas

1pc/pak

Naudoti

Siuvimo įrankį

Dėl rankos priemonė, Kai matavimas gali būti 1-5% skirtumas faktiškai vienas.

+Priemonė diapazonas : 1,5 M/ 60inch ,tiksliai spausdinami cm iš vienos pusės, ir centimetrų pusėje. + Jis yra nešiojamas.laikykite jį rankinėje ar kišenėje imtis greitai ir lengvai matavimai visur.Plačiai naudojami namų ir apsipirkti, ir yra ideali dovana, siuvėjų. +Tiksliai atspausdinti tiek coliais ir cm.lengva Skaityti,didelis aišku, lengva skaityti ženklus ant didelio kontrasto fone. daug aiškiau nei kiti. +Mygtukas Ištraukiama Juosta Priemonė: su stūmoklio mygtuką mechanizmas atsiimti matavimo juosta.

1.100% brand new.

2.Cm yra vienoje pusėje, o colių pusėje.

3.Labai lankstus ir nešiojamų.

4.Stambiu šriftu lengva skaityti.

5.Didelis siuvimo ir daug kitos paskirties.

1.100% brand new ir aukštos kokybės. 2.Mūsų prekės yra labai tinkamas, prašome būti tikri, pirkti. 3.Kai kurie matavimas gali būti 1-5% skirtumas faktiškai vienas. 4.Spalvų skirtumas egzistuoja tarp nuotrauką, nes faktiškai vienas.

1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų siuntimo informacija yra teisinga prieš patvirtinkite užsakymą. 2. jei jūs nusprendėte įsigyti ,, prašome apmokėti užsakymą laiku. 3.Po apmokėjimo arba pristatyti,jūs vis dar galite mėgautis puiki paslaugas po pardavimo 4.Užsakymai tvarkomi laiku patikrinus mokėjimo. 5. Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, kad būtų galima gauti lėšų ar prekių mainus. 6.Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių,vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakinga laivybos paslaugos. 7.Jei elementas yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina,Prašome susisiekti su mumis iš anksto, ir mes suteiksime jums tinkamą sprendimą.

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti Basilico-pica.lt, tokių kaip Alipay, kredito korteles,realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų Alibaba, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.

1.Mes esame priklausomi nuo mūsų reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.todėl,jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų,pls palikti gerų atsiliepimų į mus, jei jums patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali tekti,ir bus išbandyti savo geriausia išspręsti problemas.

Spalva Kaip rodo nuotrauką
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Valdovas
Prekės Pavadinimas Valdovas
Naudoti Siuvinėjimo
dydis 150cm 60Inch
Pakavimas 1 vnt/pak
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai