45cm U/V/YW Stiliaus Formos LED Juostelė Šviesos Aliuminio Kanalo Laikiklis LED Šviesos Juostelės Juosta Kabineto Lempos Šviesos Priedai

€1.32

-24%

€1.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: LED Juostelė Šviesos, Šviesos Ir Apšvietimas, Pigūs LED Juostelė Šviesos, Aukštos Kokybės Šviesos Ir Apšvietimas, LED Juostelė Šviesos.

Aprašymas:

LED U/V/YW -Formos Aliuminio Kanalo Sistema teikia profesionalias apdaila ir šiuolaikinės estetinės, kad tilptų platų LED juostelės apšvietimo projektai. O aliuminio kanalo namai ir apsaugo jūsų LED juostos nuo dulkių ir fizinio kontakto, pieniškas/austrių balta kanalo dangtis skleidžia atšiaurių ryškumo LED žibintai save. Viršelio minkština 'spottiness' LED juostelės žibintai, suteikė šviesą, kad yra ne tik daugiau nuoseklumą, bet ir malonus (vadinama "light bar" arba "neon efektas). Nes klijuojama ant pagrindo, LED juostelės žibintai, leidžia tik vieną įrenginį prieš prarasti savo nelankstumą, būsto juos LEDdrop aliuminio kanalus iš karto daro juos portable. Rasti, kad tobulas vietoje apšviesti be kada nors atsižvelgdama į atliekų kitos LED šviesos juostelės dar kartą.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: 45cm Aliuminio Kanalo Laikiklis LED Šviesos Juostelės Juosta Pagal Kabineto Lempos

Modelis: 568275

Stilius: U/V/YW Stilius

Spalva: Sidabrinė

Medžiaga: Aliuminio

Ilgis: 45cm

Įrengimas:

Tiesiog prilimpa LED juostelės šviesos klijų pagrindo viduje kanalo, kabinti ant difuzoriaus dangtelį ir pritvirtinkite kanalo kada tik pageidaujama. LED Formos Aliuminio Kanalai gali būti taikomi į paviršių (sumontuoti arba, jeigu nereikia, neaptaisyti), ir gali būti montuojamos taip pat. Be to, jūs gausite dviejų tipų montavimo įrašus (tiek plieno), ir 2 vnt. galiniai dangteliai vienas pc kanalas, suteikia jums daugiau kontrolės ir lankstumo per savo turimus montavimo galimybes ir bendrą interjero dizainas.

Pakuotė:

1x Aliuminio Turėtojas

1x PC Dangtis

2x plastmasiniais galiniais dangteliais

2x sienos kabo

Nėra jokių led juostelės.

Pastaba:

-Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū už jūsų supratimą.

-Prašome leisti šiek tiek skiriasi dėl rankinis matavimas.

Yra Pritemdomi No
Elemento Tipas Baras Žibintai
Prekės Pavadinimas Smuxi
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Naudoti Kita
Savybės U/V/YW Stilius
Ilgis 45
Naudojimas Pramonės
Pagrindo Tipas Kita
Modelio Numeris Vaškas Drožyba, Keramika Įrankiai
Galia Other
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Garantija no
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai