OkeyTech Už Jaguar X XF XK XKR 5 Mygtukus Naujas Smart Nuotolinio Klavišą Atveju imobilizavimo Fob Korpuso Dangtis Korpuso Disko Pakeitimas Padas

€1.40

-20%

€1.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilio Raktas, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilio Raktas, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilio Raktas.

Specifikacijos: Tipas: Nuotolinio Automobilio Raktas Reikmenys Jaguar X S-Type XF XK XR LOGO:NE Svoris:20g Medžiaga: ABS ar Metalas, Spalva:Juoda Mygtukų: 5 Mygtukus Atsakiklis Lustas: ne Baterija: Ne, Mes negalime pateikti lipduko!!!

Naudojimas: Jaguar X S-Type XF XK XR ir kiti modeliai, kuris yra toks pats kaip mūsų nuotrauką!

Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės! Geriausia pakeisti skaldytų arba dėvėti klavišus,ar labai už papildomą raktą. Pagrindiniai atveju ir pagrindinių menčių tik. Elektroninės vidinės dalys. Gauti peilis supjaustyti vietos spynų/pardavėją. Pastaba: 1.Šis straipsnis yra pilnas nuotolinis vidaus (remote/electronics/atsakiklis žetonų) viduje. TAČIAU JOKIŲ Baterijų! 2.Atsakiklio chip PCF7946.Prašome įsitikinkite, kad jūsų originalus nuotolinio valdymo pultas tas pats. 3.Jūs turite programą, šis nuotolinio įrašykite spynų parduotuvės. 4.Į šį sąrašą ateina su pūko klavišą peilis. jūs turite sumažinti pagrindines peilis į spynų parduotuvės . 5.Prašome palyginti klavišą "blade" ir " vidaus struktūrą, įsitikinkite, kad jis atitinka jūsų originalaus nuotolinio valdymo klavišą.

1 x Mažas klavišas arba trinkelėmis

1.- Vienerių metų garantija.

2.- Jei prekė yra su trūkumais gavusi, galite paklausa keistis naują per 7days nuo gavimo data (Pirkėjas turi grąžinti visus originalus ir nepažeista objektų re-komercinė būklės).

3.- Mes tiekiame nemokamai remonto paslaugos per metus nuo pirkimo. Pirmą mėnesį, sumokėsime vienas būdas laivybos išlaidos( iš jav į savo vietą); Po 1 mėnesio, perkant, pirkėjas turi sumokėti dviem būdais laivybos kaina.

4.- Kai mes gauti grįžo daiktai, mes atsiųsime pakeisti tie grįžti artimiausiu metu.

5.- Mūsų garantija neapima visų produktų, kad yra fiziškai pažeistas arba pagal jt įprastomis eksploatavimo sąlygomis dėl netinkamo naudojimo arba netinkamos montavimas, dalys.

1.- Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą į mus, jei jums būtų patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ačiū už jūsų laiką.

2.- Mes palikti patys atsiliepimų jums po jūsų teigiamus atsiliepimus.

3.- Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės išspręsti problemas.

Mainų Dalies Numeris JA-KS01
Prekės Pavadinimas OkeyTech
Spalva Juoda
Svoris 60g/pcs
Kilmės KN(Kilmės)
Pritaikymas Taip
R/C Funkcija be
Mygtukų 5 Mygtukai
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba Kinija
LOGOTIPAS NO
Kitos Dalies Numeris Jaguar Klavišą " Shell
lustas NO
Laivybos Laikas 1-3 dienas
dydis Original Car Key Case Size
Naudoti Nuotolinio Automobilio Raktas Jaguar X S-Type XF XK XR
Medžiagos Tipas Plastiko ir metalo
Gamintojas Dalies Numeris Jaguar Klavišą " Shell
Tipas Nuotolinio Valdymo Automobilio Raktas Jaguar X S-Type XF XK XR
Sąlyga 100% Brand New ir Aukštos Kokybės

Panašūs produktai