Mados Žalia ir Juoda Kristalų Choker Karoliai Moterų Žavesio Moterų Karoliai

€1.59

-18%

€1.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Choker Karoliai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Choker Karoliai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Choker Karoliai.

Daugiau prekių rasite paspaudę

https://Basilico-pica.lt/store/all-wholesale-products/2141131.html?spm=2114.8147860.0.0.avc39P

Papuošalų priežiūra:

1. papuošalai yra dažnai pakeičiama papuošalą, jums turėtų vengti ilgai nešioti, ypač karštą vasarą, papuošalai apkalos ilgalaikio sąlyčio su prakaito lengvai griovė, todėl ji yra geriausia planuoti elementą naudoti kaip įprastą pakeitimo.

2. cheminių medžiagų poveikį, papuošalai pažeidžiami. aromatas vonia, baseinas chloro, jūros vandens korozijos sukeltos korozijos, sūraus vandens ir papuošalai apkalos ženklai, visi priedai turėtų būti pašalintas prieš maudymosi arba baseinas.

3. susidūrimo linkę įbrėžimų, parduotuvėje būkite atsargūs nesutampa papuošalai kartu, turėtų būti laikomi jos originalią pakuotę arba per nepriklausomų mažų papuošalų dėžutės yra galima išvengti įbrėžimų ir įbrėžimai ir paviršius.

4. laikas nuo laiko valyti papuošalai, naudoti minkštas plaukų šepetys valyti švariu paviršiumi, papuošalai, padaryti papuošalai pašalinti paviršiaus dėmes.

5. ant metalo paviršiaus sluoksnis aišku, nagų lako, todėl jūs galite išvengti kontakto su priedais ir oro, nešioti ilgiau.

Jūsų pasitenkinimas mūsų siekimas!(Charles Guo)

Formos ROUND
Svoris 7g
Metalų Tipas cinko Lydinys
Karoliai Tipas Chokers Karoliai
Stilius Madinga
Suderinamumas Viskas Suderinama
Lytis MOTERIS
Formos\modelis ROUND
Pakabukas Dydis 45cm
Modelio Numeris XL981
Funkcija Kiti(Kitos)
Bauda ar Mados Mados
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Crystal
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Elemento Tipas Choker karoliai

Panašūs produktai