Akių Top Chef Siuvinėjimo Kaukolė Hat, Black Kolonėlė Už Vyrai Moterys Virtuvė Suaugusiųjų Bžūp Kepimo Grotelės Kepimo GRILIS Darbo Uniforma Skrybėlę

€3.24

-30%

€4.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Priedai, Naujovė & Specialios Paskirties, Pigūs Priedai, Aukštos Kokybės Naujiena & Specialios Paskirties, Priedai.

Vienas Dydis

Pozicija siuvinėjimas yra kairėje pusėje skrybėlę Akių Top Chef Kaukolė Skrybėlę su Vamzdžiais į Viršų Akies 100% poliesteris kvėpuojantis audinys, Pagamintas iš 65/35 Poliesterio/Medvilnės baudos linijos ruoželinio su Kontrasto spalvų susiūti vamzdžių su reguliuojamais juostelės atgal Chef Peilis išsiuvinėti dizainas Puikus, kaip virėja dovanų, profesionali virtuvė. Ši kaukolė skrybėlę yra vienas iš geriausių virėjai reikmenys įtemptos dienos virtuvėje

Patarimai------

Gerbiami pirkėjas, aš labai džiaugiuosi, kad jūs galite atvykti į mūsų parduotuvę. Mūsų bendrovė specializuojasi gamybai, darbo uniformų ir taip pat gali būti OEM. Jei turite didelį kiekį, įsigijimo ar didmeninė, prašome susisiekti su mumis internete, klientų aptarnavimo, arba galite palikti mums pranešimą internetu. Ką jums reikia padaryti, siuntos, mes galime suteikti jums informacijos, mūsų produktai yra sandėlyje, prašome būti tikri, kad perkate! Linkiu jums laimingo gyvenimo ir laimingas pirkinių!

Priminti------

NĖRA.1 Mes galime siuvinėti ar spausdinimo pagal jūsų reikalavimus.

NĖRA.2 Prašome siųsti mums didelės raiškos (HD) logo, mes atsiųsime poveikis diagramos patvirtinti.

NĖRA.3 Individualų LOGOTIPAS reikalauja papildomų tinkinimo mokesčiai. Prašome susisiekti su mūsų internetinėje klientų aptarnavimo konkrečius mokesčius.

NĖRA.4 Jei esate senas klientas, prašome siųsti mums LOGOTIPAS tiesiogiai prašome spauskite custom mokestis nuorodą atkreipti vartotojo mokestis.

Modelio Numeris QJ025
Parama Didmeninė
Elemento Tipas Vienas Gabalas Virėjo Kepurę
Modelis Kietas,Čili,Peilis,Šakutė,Žuvis,kaukolė
Savybės Siuvinėjimo
Lytis Unisex
Spalva Juoda
Audinio Tipas Broadcloth
dydis One Size
Sezonas Keturi Metų Laikai
Kokybė Aukštos Kokybės
Proga Viešbutis,Virtuvė,Restoranas,Kepykla,Valgykla
Naudojimas Maisto Tiekimo Paslaugos
Medžiaga Poliesteris
Prekės Pavadinimas JUYABEI

Panašūs produktai