Naujas Atvykimo Tigras Balzamas Kietas Kremas Skausmo Tepalas, galvos Skausmas, galvos Svaigimas, Raumenų Rub Skausmai Kinijos šeimos Bendrą Kremas C181

€1.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lopai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Lopai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Lopai.

Karšto Parduoti Naują Atvykimo Tigras Balzamas Kietas Kremas Skausmo Tepalas, galvos Skausmas, galvos Svaigimas, Raumenų Rub Skausmai Kinijos šeimos Bendrą Kremas C181 Apibūdinimas: Kiekis: 1pcs / daug Būklė: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės Neto Svoris: 3g/vnt Dydis (įskaitant pakuotės): 1*0.3 colio Funkcija: šiltas variacijos klasikinis Tigras Balzamas raumenų skausmo tepalas idealiai tinka ramina raumenų skausmai ir skausmai . Tai raumenų skausmą malšinančių tepalas taip pat veikia greitai malšina niežulį dėl vabzdžių įkandimų , šalto galvos skausmas ,šilumos smūgį , pykinimą ir kt . Rub per įtakos srityje, siekiant sumažinti skausmą, patinimą ir kitus nepatogumus, greitai ir efektyviai . Greitai ir efektyvios paramos už galvos skausmas, užgulta nosis, vabzdžių įkandimams, niežulį, raumenų skausmai ir skausmai, patempimų ir vidurių pūtimas Naudojimas: Taikyti Tigras Balzamas švelniai į paveiktą vietą Įspėjimas: tik išoriniam naudojimui, Venkite patekimo į Akis.Prašome Laikyti Jį Pagal Atspalvį Aplinka Ir Laikykite Ma¾iems Vaikams. Kietas aliejus, magiškas poveikis :

1-- Acupoint Kietas naftos ir vėjo aliejus aliejus, aliejus funkciją kliringo stalo ir atidarymo angose kvapnios string, todėl ji gali sumažinti niežulį, mažina uždegimą, mažina patinimą, remontas epidermio ląsteles, kad jos medžiagų apykaita normali, todėl, kad daugelis odos ligų gali būti gydomos ilgai. Prieš plaukai, ir tt, gali būti gaivus, išgydyti galvos skausmas, angomis ir pan.

2-vaikai, paraudimas ir patinimas vaikų išangę paraudimas, jei jūs nesuprantate, bus nervintis, mažų ligų gydytojas, tiesą sakant, labai paprasta, kietas aliejus, išangės šiek tiek išteptas, kiekvieną dieną. Šios ligos, nes vaikų gaisro nuodų, sukauptas kepenų meridiano ir kraujo stazė, išangės, su linksmais naftos ir jos dirgina poveikį odai, tiek detoksikuoti ir sumažinti patinimas ir padaryti qi iki ir pašalinti kraujo stazė, negali išgydyti?

3-- suaugusiųjų paraudimas ir patinimas dėl išangės suaugusiųjų, gaisro nuodų sukaupta kepenyse ir sąstingis apie išeinamąją angą, taip pat turi gerą poveikį. Todėl, kietas aliejus gali išgydyti hemorojus fistula simptomai.

4-- priekiniai yin Kai kurių ligų priekinės yin taip pat gali būti išgydoma, bet taip pat sukelia kaupimo gaisro nuodų kepenų meridiano ir kraujo stazė.

5-- sting Žiogų, uodų ir kitų bendrųjų stingas, stingas, gali būti padengtas kietas aliejus.

6-- reumato sukeltą skausmą juosmens, kojos, kaulai, kaulai per tris ar keturias dienas, galite naudoti kietas aliejus, skausmą, arba šalia klavišo laipsnį ir poveikį. Tai yra cool naftos kietas tirpalas vaidmenį drėgmės.

7-- fox smirdantis, kietas aliejus, dažnai padengtas, ilgas šaknis. Tai taip pat naudoti kietas tirpalas lentelė.

8-- Viduriavimą Gydyti paprastas viduriavimas: taikyti kietas aliejus griovelį tarp uodegos kaulų ir išangę ir rub jį atgal, kol oda jaučiasi šiek tiek karšta. Tuo pačiu metu ant bambos, su nedideliu kiekiu kietas aliejus, paprastas viduriavimas, turi tam tikrą poveikį. Taikyti kietas aliejus, į bambą, patrinti su delne rankas ir padengti nuo 2 iki 3 minučių, vasarą šalčio sukeltas viduriavimas.

9-- vidurių Užkietėjimas Kietas aliejus, bambą, gali gydyti vidurių užkietėjimas.

10---Kai gerklės skausmas prasideda, kietas aliejus taikomas kaklo, su palmių nuolat stumdosi su odos karščiavimu,nuo 1 iki 2 valandų nuo reljefo ar išnyksta. Savo tonziles, iš pradžių blogai, kietas aliejus, nuvalykite vietą išorės odos, kol karščiuoja. Taikyti bent 3 kartus iš eilės tepinėlius turas. Pradžioje, viduryje ir pabaigoje valandos, ypač prieš miegą. Žinoma, taip pat gali būti pagal savo poreikius bet kuriuo metu. Pagalbinės priemonės: Imtis tam, priešuždegiminiai vaistai. Poveikis: Paprastai kitą dieną yra veiksminga.

11 dantų skausmas-- medvilnės kamuolys artimųjų kietas aliejus, gali sumažinti skausmą, taikant jį dantis.

12-- lengvas nudegimas lengvas nudegimas, švelniai taikomi paveiktoje zonoje, gali sumažinti skausmą, išvengti išvaizdą lizdinės plokštelės, anksčiau geriau gydymas. Metodai: turi būti sudegintos 3 iki 5 minučių (greičiau, tuo geriau efektas), padengti paveiktoje zonoje su kietas aliejus, storis dangtelis ne mažiau kaip 1 iki 2 mm (apie 1 į 2 bendras lapų storio, kuo didesnis plotas, tuo storesnis storis). Paprastai paraiškos trunka dešimt minučių iki pusvalandžio, bet kuo didesnis plotas, tuo ilgiau tai trunka. Jausmas: jausmas karšto skausmą, kai taikoma, kaip ji yra defused). Principas: šilumos ir šaltojo kompensuoti, pvz., endotermiškas šilumos. Patikrinimo efektas: ji yra paprasta naudoti.

13-- Vištienos Akių Vištienos akių pacientai gali taikyti kietas aliejus, vištienos akis, keletą kartų per dieną, ir tada naudokite degančiomis cigarečių tirpti, kietas aliejaus į vištienos akis. Šis gydymo laiką, vištienos akis bus nukristi, pacientas nejaučia skausmo, po gydymo ir nepalikti jokių pėdsakų paveiktoje zonoje.

14-- atstumiantis kietas aliejaus skonis yra stiprus atbaidymo efektas. Jeigu kambarys kiekvienoje tamsioje vietoje, atitinkamai ant viršelio kietas aliejus 4-5 dėžės, kad uodai vasarą nedrįso įeiti į kambarį.

15-- dažų odos netyčia tamsintas su dažais, o ne tirpiklių šveitimas, gali būti naudojamas kietas aliejus, šiek tiek nuvalykite,1 ar 2 minutes, ir tada su švariu medvilnė švelniai nuvalykite. Jei dažai išdžius, nuvalykite kietas aliejus, 2 minutes arba 3 minutes, dažų oda bus automatiškai suristi ir ašarų, ji ne su pirštais.

16-- deodorize tualeto kvapas: dėžutė kietas aliejus, atidarykite dangtelį kampe mažas, kvapo, gali būti pašalinti. Sunkiai išjungti viršutinį sluoksnį, lauke apie puse mėnesio, taip kartojama tol, kol dėžutė kietas naftos atsargos, dėžutė kietas aliejus gali užtrukti apie 2-3 mėnesius.

Prašymas Įstaiga
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas JANEKAU

Panašūs produktai