10vnt Bendras raumenų skausmas Babu lipdukas Sumažinti nugaros kelio skausmas, Pleistras Natūralių Ingredientų, paster Žolelių Medicinos Šildytuvas pasta

€1.34

-17%

€1.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: , , Pigiai, Aukštos Kokybės, kelio skausmas, pleistras, raumenų skausmas, skausmas pleistras.

Bendras raumenų skausmas gipso

Dydis: 7*10 cm

Pakuotė: 5 Vnt/maišas 10vnt=2bags

Funkcijos: Veiksminga sumažinti kūno skausmai ir skausmai, tokių kaip: *Reumato, artrito *Radikulito *Nutirpęs galūnių *Kaklo ir pečių skausmas *radikulito *Raumenų nuovargį, *Artralgija, *Raumenų įtampą *Apatinės ir viršutinės nugaros skausmas *skausmas, fibromialgija pastaba: [naudojimas ir dozės] 1 gera paveiktoje zonoje, atskleisti plastikinės plėvelės paviršiuje medicina skudurėliu, ruožas ir traukti audinys įtakos zonos, ir nuspauskite jį švelniai ranka stiprinti kartu audinio ir odos. 2 naudoti didelės veiklos srityse, sąnarių, nugaros ir t.t., naudojimo ruožas audinys arba lipni juosta aplink narkotikų audiniu neleisti nukristi. 3 sureguliuokite lapų skaičius pagal sritis paveiktoje zonoje. Naudoti 12 valandų kiekvieną kartą. [klausimais, kuriems reikia dėmesio] 1, odos neturėtų būti naudojami ne pertrauka, odos alergija yra atsargūs 2 naudoti procesą, diskomfortas ar alergija yra išjungta 3 vaikus, maitinančioms moterims ir vyresnio amžiaus žmonėms ir ligotas turėtų būti naudojami, prižiūrimi gydytojo 4, šį produktą turėtų būti pateikiami vietose, kur vaikai negali liesti lengvai [storage] uždaromos, laikant vėsioje ir sausoje vietoje [laikymo] 24 mėnesiai

Apie Laivybos

Visi užsakymai siunčiami Kinija Paštu, Oro Paštu, arba bendradarbiavimo, nacionalinis pašto siuntinių visame pasaulyje.

Pastaba: Paprastas Mažas Pakelis arba ekonomikos Paketo kaina yra žemesnė už registruotą siuntinį, bet tai gali užtrukti ilgesnį laiką.Jei negalite priimti, prašome pasirinkti atidžiai.

Dėmesio

Mes darome viską, kad teikti greitas aptarnavimas. Tačiau, kaip Atšiaurus oras, Švarus, Papročiai, Šventės ir kt priežasties, kartais nenumatytų vėlavimų gali kilti. Jei ji buvo per 35 dienas nuo jūsų mokėjimo dienos, ir ji gauta ne, nedelsdami susisiekite su mumis, mes dirbs greitai suraskite elementą ir padėti ją išspręsti.

Produkto Problema

Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, dėl bet kokios priežasties, praneškite mums. Mes padarysime geriausiai tinka jums.

Jei produktai turi visus defektus ar vėlavimo, prašome neatidaryti byla arba nėra palikti Neigiamą & Gamtos atsiliepimus, ji gali išspręsti visas problemas .Bet tiesiog pasakykite mums, mes padarysime viską, kad ją išspręsti.

Jei esate patenkintas savo pirkiniu, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums teigiamų Atsiliepimų Jis yra labai svarbus mūsų verslo.

Modelio Numeris babu-7*10cm
Medžiaga Neaustinis
dydis Small
Prašymas Įstaiga
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas afocnn
Elemento Tipas Kūno Gipso

Panašūs produktai