Naujas 2020 Baigimo Šalis Reklama Aukso Spindi Mes Tavimi Labai Didžiuojamės Popieriaus Kabo Reklama, Kad 2020 Gradacijos Šaliai Dekoro

€2.76

-22%

€3.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Photobooth Rekvizitai, Namai Ir Sodas, Pigūs Photobooth Rekvizitai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Photobooth Rekvizitai.

Naujas 2020 Baigimo Šalis Reklama Aukso Spindi Mes Tavimi Labai Didžiuojamės Popieriaus Kabo Reklama, Kad 2020 Gradacijos Šaliai Dekoro

Aprašymas

Gradacija yra visada labai svarbi diena mums, ypač studentų. Jie tikisi, kad vieną dieną stebina baigimo šalis taip pat būtina. Norint, kad šaliai labiau linksmas ir juokingas su šia apdaila. ir tai daro studijas labiau įsimintina!

Savybės - Spalva: Aukso.

- Medžiaga: Popierius ir styginių. - Dydis: Apytiksl. 16x15x0.1cm

- Pagamintas iš aukščiausios kokybės popierius medžiaga, tai yra netoksiškas ir saugus naudoti.

- Gražus ir kūrybos "Mes tavimi labai Didžiuojamės" spausdinimo dizainą, jis yra unikalus. prideda atmosferą savo baigimo šalis tema, Jis gali atnešti linksmas ir laimingas atmosferą savo šaliai.

- Tinka įvairiomis progomis, pavyzdžiui, absolventų ar studentų grupė, baigimo šalis ir pan.

- Gražus dekoratyvinis rekvizitai savo foto ūgliai su draugais, mokytojų ir mokinių ir pan. - Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitorių šviesumas, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą. Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti! Ačiū!

1 x banner

dekoracijos kabo reklama
Modelio Numeris Mes Tavimi Labai Didžiuojamės Popieriaus Kabo Reklama
baigimo reklama Naujas 2020 Baigimo Reklama
Skaičius, Vnt 1pc
Tipas Mes Tavimi Labai Didžiuojamės
Tipas Didmeninės No
Rinkinys Tipas Taip
kabo reklama Aukso Spindi Reklama
Reklama 2020 Baigimo Šalis Apdaila

Panašūs produktai