Custom siuvinėjimo pleistrai geležies-ant kablio pagrindo su savo logotipu dizainas asmeninį komanda, klubas, mokyklos logotipas

€0.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lopai, Namai Ir Sodas, Pigūs Lopai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Lopai.

Kaip custom siuvinėjimo pleistrai 1 Žingsnis : nedėkite kad kol mes siūlome jums citata . 2 žingsnis : Siųsti mums savo dizainą,dydį ir kiekį , jeigu jūs neturite projekto , siųskite mums savo brėžinius,eskizus ar idėjų, ir mūsų ekspertų menininkų bus padaryti tai už jus. Žingsnis 3 : Mes išsiųsime jums išsamią citata su kaina gedimai. optons , ir siuntimo informacija, jei jūs turite terminas , praneškite mums, kad mes galėtume pristatyti laiku ir citata atitinkamai. 4 žingsnis : Mes jums e-paštu atsiųsti nuotrauką pavyzdys pleistras arba menas, kad mes jums sukurtą , Jūsų gali paprašyti neribotą redagavimo, kol būsite 100% patenkinti mėginys , ar ją patvirtinti gamybos Žingsnis 5 : Savo pleistrai bus siunčiami mūsų jums kaip tik, nes jie yra baigti, kokybę kontroliuoja ir supakuoti .Jūs galite sekti savo užsakymą, internetu, su sekimo numerį mes siunčiame jums .

Pleistro pagrindo

Pasirinkite, kokio tipo pagrindo, kad geriausiai atitiktų jūsų paraiškos turi po kelis tipas

Geležies-dėl pagrindo: Tai tipo nėra pastovus , jis gali būti tik laikinas. Jei norite nuolatinio kietas karšto lydalo klijai yra ne tik, kad reikia naudoti linijos siūti. Paprastai šio tipo dėmės dažnai yra naudojamas kažkur, kad yra ne taip dažnai plauti, pvz., maišeliai, dėžutės ir pan. Nes jie ne visada nuplaukite, karšto lydalo pagrindinio garantija visam laikui. Tai naudoti labai paprasta, jūs galite naudoti karštu lygintuvu 160-220 laipsnių, turintis apie 10 sekundžių, hot melt klijais galima klijuoti.

Ne backin g : įprastas būdas dėmės, kurios bus pasiuvo pagaliau.

Velcro pagrindo: Tai savybės yra patvarus, lengvai traukti lengva uždaryti, galite plauti, spalvų ir įvairių. Principas remiasi dviem eilėmis austi nailono, kuris yra eilutėje daug kablys, kitoje eilutėje maža apvali skylė, kai dvi eilutės yra sukrauti kartu, jie gali būti tvirtai įstrigo.

Pleistras sienos

1. Merrowed sienos arba overhand sienų, taip pat žinomas kaip apvadu yra naudoti siuvimo mašina užbaigti šį procesą.

Yra keletas specialių tipas:

(1) Cutting edge: ji yra ypatinga, paprastai, turi naudoti šį kelią klijuojamas negalite šilumos pjovimo briauna.

(2) laser cutting edge: Bet šie metodai yra riboti, tik pleistro, bet ne atgal skyrius, lazerio gali būti tik iki pusės poziciją, po pusę sudegino skyrius liks atgal šiek tiek audiniu pabaigoje lazerio šiek tiek apdailai, bet taip pat brangesnis, lazerio apipjaustymas gali užtikrinti, kad visi atgal iškirpti pačiame skyriuje, o santykinė kokybė atskirų skyrių pažvelgti atgal, ar būtų geriau, vyras nekantriai.

Siuvinėjimo Aprėptis

Dabar, kad jūs turėjo tam tikrą įdomus spalvų, jūs ketinate reikia išsiaiškinti, kiek jūsų pleistras bus padengta siuvinėjimas. Tai yra dalis, kur jums reikia padaryti šiek tiek guesstamating dėl procentas pataisą, kuri turės siūlėmis. Tai gali būti 50%, 75% arba 100%. Jei esate susirūpinę dėl šios dalies, nereikia būti po to, kai jūs pateikti savo meno kūrinius vieną iš mūsų kompetentingi darbuotojai galės padėti jums nuspręsti.

Modelio Numeris custom lopai siuvinėjimai
Bet klausimas Susisiekite su mumis
Pleistras pavadinimas KALĖ, PAVYZDŽIUI, BLOGAS DALYKAS
Funkcija 1 Kaukolės Skeletas Punk Rokeris Piršto Dviratininkas lopai
Jei mes turime gamyklos ? Taip , mūsų gamykloje buvo 16 metų
Jei mes galime custom patch ? Taip , mes galime paprotys bet lopai siuvinėjimai
Stilius Geležies-Dėl
Technics Išsiuvinėti
Produkto Tipas Lopai
Jei norite, kablys ir kilpa užtrauktuku Jūs galite susisiekti su mumis
Funkcija Eco-Friendly
Kur aš galiu naudoti ? Hat batai, drabužiai, striukės maišelį žaislą
2 funkcija Motociklo juokinga lopai
dydis any sizes ,any design
Jei galima merrowed Taip , mes galime tai padaryti
Medžiaga Audiniai ir siūlai
Kaip naudoti ? Geležies ar prisiūti prie savo drabužių

Panašūs produktai