Quick Dry Mikropluošto Rankšluostis Galvą Apvyniokite Šaliku Koralų Vilnos Greitai Sausas Plauti Plaukų Valymo Rankšluosčių Džiovinimo Garbanotas, Seniai & Storio Plaukų

€1.90

-24%

€2.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Plaukų Rankšluosčiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Plaukų Rankšluosčiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Plaukų Rankšluosčiai.

Medžiaga:Mikropluošto/Koralai vilnos Dydis:30"*14"/75*35 cm Spalva: mėlyna/vyno raudona/violetinė/raudona/žalia/geltona/šviesiai geltona/kavos/rožinė/pilka Greitai Džiūstantis Plaukų, Ne daugiau varva, ne daugiau, kad jūsų drabužių šlapias! Po plovimo plaukus, apvyniokite plaukus rankšluosčiu. Tinka visiems plaukų tipams ir ilgių. Trumpi, ilgi, tiesūs, garbanoti ar banguoti plaukai. Tai skalbti mašinoje. Duper vandenį sugeriančios medžiagos džiūsta jūsų plaukai greitai, be plaukų sugadinti ar prarasti drėgmės. Labai svarbu, kai esate namuose, sporto salė, kelionės arba baseinas. Pakuotė: 1PC X Plaukus rankšluosčiu 1 PASTABA.Prašome leisti šiek tiek nuokrypių matavimas. 2.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos,ačiū už supratimą.

Tipas Plaukų Rankšluosčiu
Rinkinys Tipas No
Prekės Pavadinimas PERNEAKY
Dydis
Spalva
Feature3 Greitai Džiovinimo Rankšluostį
Medžiaga
Vienkartiniai No
Kilmės KN(Kilmės)
Feature4 dušo kepuraitė
Feature2 Plaukai Sausi Skrybėlę
Formos Stačiakampis
Funkcija Sausi Plaukai Turbaną
Stilius Paprastas

Panašūs produktai