Prabangus Papuošalų, Dovanų Dėžutėje Eternal Rose Muilas Gėlių Vestuvių Žiedas, Auskarai, Karoliai Valentino Diena Papuošalai Pakuotę Dovanų Rinkinys

€2.34

-29%

€3.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dovanų Maišeliai & Vyniojimo Prekes, Namai Ir Sodas, Pigūs Dovanų Maišeliai & Vyniojimo Prekes, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dovanų Maišeliai & Vyniojimo Prekes.

коробка для цветов,коробка для подарка,подарочная коробка

Savybės: 1. Aukštos kokybės dovanų dėžutėje pakuotės, gera dovana. 2. Yra daug spalvų rinktis, jūs galite pasirinkti spalvą, kuri jums patinka. 3. Galite atidaryti dovanų dėžutę ir įdėti lūpų, karoliai arba kitų prasmingų objektų jį. Puikiai pateikti netikėtumų. 4. Rožė-tai aistra ir romantika, ne tik simbolis amžiną meilę ir dėkingumą, bet ir simbolis, ir geriausi linkėjimai. 5. Puiki dovana bet ypač atostogų, Kalėdų, vaidmenų, įsitraukimas, pasiūlymą, vestuvės, vestuvių dekoravimas, vestuvės, Valentino Diena, Motinos Diena, gimtadienis ir pan. Specifikacija: Pavadinimas: Muilas Rožė, Papuošalai, Dovanų Dėžutėje Dydis: apie 18*13*5.5 cm/7.08*5.12*2.16 į Svoris: apie 180 gramų Spalvos: raudona, violetinė, rožinė, mėlyna Tikslas: papuošalų parduotuvė, grožis, candy ir kitų dovanų Pakavimo Sąrašas: Dovanų Dėžutė*1 Pastaba: lūpų nuotraukos yra tik fotografavimo prop.

dydis About 18*13*5.5cm/7.08*5.12*2.16in
Pavadinimas Prabangus Papuošalų, Dovanų Dėžutėje
Proga Vestuvių & Sužadėtuvių
Spalva Raudona, Violetinė, Rožinė, Mėlyna
Funkcijos 5 Dėžutė Gėlė
Savybės 4 Papuošalų Dėžutės
Funkcijos 2 gėlių dėžutės
Modelio Numeris rožių dovanų dėžutėje
Modelis Gėlė
Funkcijos 1 Dovanų Dėžutė
Funkcijos 3 Papuošalų Dėžutės
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai