Medicinos Elektro Šoko Klitorio Įmova Gnybtus Sekso Produktai Elektros Stimuliacija Galingas Plieninės Vielos Spiralė Krūties Įrašą Sekso Žaislai

€1.56

-30%

€2.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Medicinos Tematikos Žaislai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Medicinos Tematikos Žaislai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, elektro šokas, electro produktus, medicinos electro.

Medžiaga : metalas

Dydis : kaip paveikslėlyje

Apima: 1 pora spenelių įrašą su laidu

Pakuotė: Diskretiškas paketas , apsaugoti jūsų privatumą

Patobulinta versija plieninės vielos spiralė įmova gnybtus, daugiau galingas, kad įrašą moterų spenelių. tegul jūsų speneliai mėgautis labiausiai jaudinantis malonumas naudojant su elektriniu šeimininko. jūs ir jūsų mylimoji galite pajusti skirtingų elektros srovę, kad jūs lytinį gyvenimą įdomesnį, tai įrašai gali naudoti brest ir grindų lūpos, leis pajusti nuostabų pasaulį.

Jūs galite žaisti vaidmenį neklaužada karalienė, tada naudokite šiuos gnybtus priekabių blogas žmogus, naudoti jas savo krūtų ir varpos, kapšelio, leiskite jam pajusti, saldus skausmas ir šaukti, kad būtų taip juokinga jūsų lytinį gyvenimą.

Draugiškas pranešimas :

1. Tai tik elektro šoko sekso žaislai, aksesuarai, turėtų būti naudojamas su šeimininke, jei jums reikia nusipirkti kompiuterio, galite įvesti ČIA pirkti po vieną arba susisiekite su mumis.

2. Kai naudojate šiuos klipus, tiek 2 spenelių spaustukai turėtų paliesti kūną, kitaip jie neveiks.

13661 HOT HOT HOT

Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris spenelių įrašą su laidu
Seksualinio Pobūdžio No
Prekės Pavadinimas ČIURKŠLĖS
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai