Perdirbamų Silikono Kaliošai Daugkartinio naudojimo Vandeniui Rainproof Vyrų Batų Apima Lietaus Batai Ne slydimui, Skalbti 4 Spalvų Parama Visai

€2.89

-4%

€3.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Batų Apima, Namai Ir Sodas, Pigūs Batų Apima, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Batų Apima.

Produkto Pavadinimas: Storas, neslidus lietaus batų dangtis Batviršio medžiaga: silikonas 100% maisto kokybės silikono, patvirtintas FDA, LFGB, DGCCRF Non-stick, patvarus, lengvai valomas, perdirbamų Saugi, ekologiška ir netoksiškas Kulno aukštis: butas kulnas Spalva: skaidri, rožinė, pilka, mėlyna Svoris: 130g storio Tinkamas sezonas: tinka lietaus ir sniego orai Savybės: nepralaidus vandeniui, dėvėti, atsparus, lengvas, patogu laikyti Įpakavimas: vienas maišas skaidriai maišelis PASTABA: Dėl matavimo klaidų ,prašome priimti 1-2cm skirtumas , Ir prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats . susisiekite su manimi, jei turite kokių nors problemų ,aš visada esu čia, kad laukti jums.

Laišką pirkėjo mūsų parduotuvė: 1. Prašome užtikrinti, kad jūsų adresą ir savo vardą, pavardę teisingai, taip, kad gali gauti prekę laiku; 2. Visi daiktai bus vežamos į 2-7days, Kai mokėjimo tvarka patvirtinta, tuo greičiau jūs mokate, tuo daugiau gausite prekę. 3. nemokamas internetinis laivybos kaina yra tik produkto kaina ir nemokama paštu. Neapima mokesčių ar muitų, mokesčių, kurie gali būti surinkti kliento šalyje. Mes padarysime viską, kad padėtų jums gauti prekes, tačiau mes nesame atsakingi už tai. 4. Jei jūs turite bet kokius klausimus su mūsų daiktų ar paslaugų, nedvejodami susisiekti su mumis pirmą, ačiū! ekspedicija 1.Mes daugiausia tiekimo Kinijos oro pašto post pristatymo būdą ir labiau tinkamas pasirinkimas paštu. 2.Visi importo mokesčiai padengia pirkėjas. Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės. 3.Prašome patikrinti, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, prieš perkant. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas pristatymo adresą. Mes ne remti prarastas, sugadintas ar pavogtas paštu. Prašome atkreipti draudimo išvengti šių situacijų. Šeštadieniais, sekmadieniais ir švenčių dienomis nėra pristatymas. Aptarnavimas po pardavimo 1. Kai gaunate paketą, prašome jį atidaryti ir patikrinti jį prieš pasirašant. Nėra ženklas, jei prekės yra sugadintas, ir paprašyti pristatymo kompanija, kad "žala" sertifikatas. Kitaip, mes ne pateikti jokių garantijų ir grąžinti pinigus, dėkojame už jūsų supratimą! 2. Mieli draugai, jei turite kokių klausimų ar komentarų apie mūsų produktus ar politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus užsakymo palikti mums pranešimą arba el. pašto adresą. Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas. komentarai 1. jūsų pasitenkinimo ir savo teigiamą komentarai yra labai svarbus mūsų, prašome palikti mums gerą komentarą, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.Klientų pasitenkinimas yra svarbiausias atsiliepimą apie mus.Jei turite klausimų, leiskite mums padėti ją išspręsti. Mes suprantame jūsų jausmus ir padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą. 3. Mes siekiame užtikrinti aukšto lygio Klientų Aptarnavimo. Mes labai vertiname jūsų 5 Žvaigždučių Apžvalga ir prašau, nepalikite neigiamų pastabų be prašo pagalbos.

Funkcija 5 Patogus saugojimo
Funkcija 7 kelis dydis
Funkcija 6 Multi-spalvos pasirinktinai
Funkcija 1 Neperšlampami batai padengti
3 funkcija Sustorėti
Kilmės KN(Kilmės)
2 funkcija Non-slip bateliai padengti
4 funkcija Dėvėti, atsparus
Svoris 130g Sustorėti

Panašūs produktai