20/22.2/25.4/30-16mm 22.2/25.4/30-20mm 25.4-22,2 mm 30-25.4 mm Adapteris Plovimo pjauti trumpalaikis Adapterio Žiedus Pamačiau Diską

€0.51

-20%

€0.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Tarpikliai, Namų Tobulinimas, Pigūs Tarpikliai, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Tarpikliai.

Gaminio Dydis

Plovimo storis: apie 1.1-1.2 mm Pastaba: 1) gali būti klaidų rankinis matavimas, prašome kreiptis į faktinį objekto. 2) Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Plieno padėklas, mediniai ir aliumininiai pjauti

DUK

Q: Kas yra produktas, naudojamas?

A: Vidinės Skylės Adapterio Žiedas Lydinio Pjovimo Gabalas Diafragmos Keitimas Kampas Malūnėlis

Klausimas: Ar turite kitos spalvos?

A: Taip, Jei jums reikia kito dydžio, prašome susisiekti su manimi.

Klausimas: Ar pritariate, didmeninės?

A: Taip, mes remiame mažmeninės ir didmeninės, jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.

Atsiliepimai

Tikimės, kad kiekvienas klientas galės mėgautis savo pirkinių nuo mano parduotuvėje. Mes galėsime eiti per mūsų grįžtamojo ryšio failą reguliariai laikotarpį, ir paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį dėl visų mūsų natūra klientams. Jūsų teigiamus atsiliepimus ir penkių žvaigždučių pardavėjas reitingai bus labai vertinama! Jei turite kokių nors klausimų, mūsų produktus, prašome nedvejodami palikti mums pranešimą arba susisiekite su mumis prekybos vadybininkas. Mes pasistengsime atsakyti jums su 24 Darbo valandas ir atsakyti į klausimą, siekiant padėti jums slove problema.

BLYWO ĮRANKIŲ Parduotuvė

Esame profesionalų įrankiai tiekėjas, įsikūręs Šanchajaus miestas, kuris buvo garsus pasaulyje. turi 5 seminarai, daugiausia padaryti grąžtai, pjūklų & skylė, žirklės ir kita pjaustymo įrankiai ir kt elektrinių įrankių priedų. taip pat yra profesionalus prekybininkas didelį asortimentą produktų, kuris apima elektriniai įrankiai,elektrinių įrankių Priedai, rankiniai įrankiai, sveikatos ir Saugos, ir techninės įrangos. Mūsų pardavimo komanda turi daugiau nei 20 metų prekybos patirtį, kuri leido mums užtikrinti ilgalaikius santykius su daugiau nei 1000 gamyklų žemyninėje Kinijoje. Kaip rezultatas, mes galime šaltinis produktai, kurie atitinka kokybės ir kainos reikalavimus mūsų klientams . Tikimės, kad mūsų bendradarbiavimas.

BLYWO Įrankių parduotuvė. įsikūręs Šanchajus miestas, kuris buvo garsus pasaulyje. Turėti profesinės pirkimo komanda。Užmegzti glaudų bendradarbiavimą su daugeliu gamintojų. siūlo platų asortimentą įvairių rūšių įrankių pasaulyje.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris BLY19043025
Standartinius arba Nestandartinius Standartas
Storis 1.2 mm
Appliation plovimo pjauti
Sertifikavimo NĖRA
Formos Žiedo Tarpiklis

Panašūs produktai