Kameros Dangtelį Ultra Plonas Nešiojamas Kameros Dangtelį Pastumkite Kompiuterių "Macbook Pro/Air "iMac", "iPhone" Mobilųjį Telefoną, Planšetinį kompiuterį, Fotoaparatą Blokavimo

€1.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Mobilaus Telefono Objektyvą, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Mobiliojo Telefono Objektyvas, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Mobilaus Telefono Objektyvą.

Visos prekės šioje parduotuvėje yra crazy pardavimas

Mėgautis 10% nuolaida 2vnt

Mėgaukitės 13% nuolaida 3pcs

Mėgaukitės 17% nuolaida 4pcs

jei esate prekybininkas,pls susisiekti su mumis ,manau, mes bus padaryti laimingą sandoris nuo dabar..taip pat, jei esate pirkėjas.aš reikš savo sklypo, kaip dovana, siuntinių,tai bus gera dovana jums arba jūsų draugams. Kameros Dangtelį (3 Pak)0.03 colių Ultra Plonas Nešiojamas Kameros Dangtelį Pastumkite Kompiuterių "Macbook Pro/Air "iMac", "iPhone" Mobilųjį Telefoną, Tabletės Nešiojamojo kompiuterio Surface Pro " Echo Rodo Kameros Blokatorius, Slider - 2018 Black Naujas Dizainas, Kamera Apima Apsaugoti Jūsų Privatumą

Ši Kamera Dangtelis yra suprojektuoti, kad tilptų puikiai visame įmontuota kamera į savo kompiuterį arba išmanųjį telefoną su patvarus, ne kenkia klijais, pridedant papildomą apsaugos lygmenį, be žalos savo fotoaparatą.

SAVYBĖS:

1. Labai mažos kameros dangtelis leidžia jums naudoti savo nešiojamąjį kompiuterį ir mobiliojo, ir kt. prietaisų

2. Jūsų privatumui apsaugoti nuo šnipinėjimo kamera ( Interneto sukčiai vyksta kiekvieną dieną su Virusui fotografuoti asmenys ir reikalauja, mokėjimai, webcam dangteliai gali išgelbėti jus nuo šio)

3. Apsaugoti jūsų kameros nuo atsitiktinio sugadinimo,

5. Lengva naudoti, galima nesunkiai nuplėšti atgal apsaugos plėvele, tada įstatykite jį į jūsų kameros, pridėti ir paspauskite tvirtai 15 sekundžių stipri, bet ne nuolatos antspaudas. Tiesiog padėkite pirštą ant disko ir skaidrių jei norite slėpti arba rodyti kameros.

PAKUOTĖ

3 Vnt Webcam Privatumo Dangtelį(1 komplektas 3 paketas)

arba 6 Vnt Webcam Privatumo Dangtelį(1 komplektas 6 pack)

TINKA DAUGUMA ĮRENGINIŲ:

Ši kamera shield yra suderinamas su "Mac Book pro/air, iMac, Mac Book pro "surface pro" nešiojamųjų kompiuterių, "Android" tabletės, "iPhone", "iPad", "Samsung" galaxy " ir daug daugiau išmaniųjų telefonų. Naujos Kameros Dangtelis tinka išmaniųjų telefonų "iPhone 6", "iPhone 6 plius, iPhone 6s, "iPhone" 7, "iPhone" 7 Plius", "iPhone" X "iPhone" 8, "iPhone" 8 Plius, Pikselių 2 XL, HTC U11, Huawei Mate 10 Pro, LG V30, ir " Galaxy Note8, Galaxy S8, Galaxy S8+", "Galaxy " S7", "Galaxy" S7 Krašto "iPad", "Samsung" galaxy " ir daug daugiau išmaniųjų telefonų. 2018 Naujus Kameros Dangtelis tinka išmanieji telefonai iš esmės visų savo mobiliojo telefono paslaugų teikėjai, AT&T, "Sprint", "Verizon" T-Mobile " ir "Metro KOMPIUTERIAI , Kriketas Bevielis ,Boost Mobile" you name it, Įskaitant Walmart Išankstinio apmokėjimo Telefono ir "Google" Telefono Xfinity " Mobile.

Tipas Tapa webcam para celular už išmaniojo telefono kamerą dangtis
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinama 1 Web Kameros dangtelis, skirtas "iphone" X 7 8 6 6S Plius 5 5S SE 5C ipad I Pad
Suderinama 2 Kameros Dangtelis) samsung galaxy s6 s7 krašto s8 s9 plus pastaba 5 7 8
Suderinamos Prekės Toshiba
Stilius Ultra Plonas Kameros Dangtelio Užrakto Magnetas Slankiklį Plastiko Kameros Co
Formos Ovalo formos
Telefono Fotoaparato Tipas 3D Len
Funkcija 2018 m. Naujo Dizaino Webcam Apima Apsaugoti Jūsų Privatumą
Suderinama 3 Kamera Leses Atveju xiaomi "huawei" oneplus 5 t vienas plius 5t raštas
Modelio Numeris Kameros dangtelis, skirtas "iphone", "ipad", "samsung" vienas plius 5t vaizdo kameros objektyvas
Prekės Pavadinimas wangcangli
Modelis ar Kompiuteris Nešiojamas Išmanųjį telefoną Slankiklį Kamera Blokavimo Apsaugoti Privatumą

Panašūs produktai