3D Merkaba Žvaigždžių Karoliai Karoliai Pakabukas Chakra Reiki Energijos Gijimas Kristalų Papuošalai 18 Colių Nerūdijančio Plieno Grandinės

€3.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pakabučiai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Pakabučiai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Pakabučiai.

RM13009490303843928

1. 3D MERKABA PAKABUKAS: Tai Merkaba karoliai yra 3D 8 nurodė žvaigždės, kurių dydis 31mmx21mmx 21mm (Aukštis*Ilgis*Storis) + 1pc 18" Hipoalergicznych Nerūdijančio Plieno Grandinės. Unikalus ir subtilus Merkaba geometry dizainas yra puikus, kaip pakabukas karoliai vyrams ar moterims, jūs galite suderinti su kitų jūsų papuošalai lengvai užbaigti savo išvaizdą. Ji puikiai atrodo nesvarbu, kokia proga.

2. Unikalus ir SPECIALŪS BRANGAKMENIO: Tai Merkaba karoliai yra pagamintas Sintetinis Opalas brangakmenio, kuris ateina su nuostabiu spalvų. Mes teikiame 6 rūšių įvairių akmenų už savo pasirinkimus. Akmenys gali skirtis spalva ir aiškumo, ar priemaišų/skirtis spalva ir aiškumo. Tai neturi įtakos jo unikalų grožį.

3. MERKABA ŽVAIGŽDŽIŲ KAROLIAI: Merkaba gydymo kristalų pakabukas yra stilingas, meditacija, Reiki karoliai visiems, unisex, tinka jūsų kasdieniam padažu arba oficialų suknelė. Tai padės išlaikyti jūsų čakrų balansas ir išsiųsti neigiamos energijos

4. ENERGIJOS GIJIMAS CRYSTAL:Į Merkaba pakabukas yra galingas simbolis ir priminimas tiems, nešioti jį iš maitinimo Merkaba ir savo ypatingų gydomųjų ir apsauginių savybių.

5. MĄSTANTIS DOVANA! Visada laikyti gydymo kristalų artimas jūsų širdis su JADENOVA tai Merkaba karoliai. Kas brangakmenių karoliai yra pritvirtintas su skanėstas ir graviruotas JADENOVA žavesio. Visi yra pristatomi mūsų naujovė firminė pakuotė-pilkos spalvos aksominis maišelis į JADENOVA Dovanų Dėžutėje, todėl tai puiki dovana jai bet kurią dieną.

RM13009490303843930

Grandinės Metalai Tipas Nerūdijančio plieno
Pakabukas Medžiaga Akmens Ir Cinko Lydinys
Pakabučiai Tipas skaidrės
Kilmės KN(Kilmės)
Formos\modelis Žvaigždė
Elemento Tipas chakra, Pakabučiai
Metalų Tipas NĖRA
Medžiaga Mūrinis
Lytis Unisex
Stilius Madinga
Bauda ar Mados Mados
Suderinamumas Viskas Suderinama

Panašūs produktai