"Iphone" 11 pro Xs max XR Grūdintas Stiklas Su Stovu Piršto Žiedą Aikštėje Telefoną Atveju 6s 7 8 plius " Mados Prabangių sagtis dangtis

€2.81

-17%

€3.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Rusijos klientai, maloniai prašome palikti savo vardą, pavardę(Trys Žodžiai). Российские клиенты, пожалуйста, любезно оставить свое полное имя (три слова). "Viskas įskaičiuota" shell, tinka mobilųjį telefoną. Kaip nuotraukos rodo, Būti atsargūs, ne naudoti per daug jėgos, kai demontavimas. Pernelyg lenkiant gali sugadinti stiklo tvirtinimo plokštelė.

Paketą Sudaro:1*Telefono Dėklas

(Prašome pasirinkti, su žiedu ar be žiedo perkant, ir patikrinti, nuotraukos funkcijos.)

Visi stiliai mobilųjį telefoną atvejais yra patvirtintos didmeninės ir dropshipping . Jei jums reikia daugiau kiekį, prašome susisiekti su mumis, mes jums nuoširdžiausią pasiūlyti.

Yra daug tipo , nuotraukas naudoti rekvizitai fotografavimo nuoroda pasirinkite atitinkamą telefono modelis ir stilius pirkimo metu. Mes atsiųsime atitinkamą Telefono dėklas apie jūsų užsakymo modelis ir stilius funkcijos.

Design2 Prabangus dizainas, automobilinis laikiklis stiklo telefono dėklas
Savybės 9H Grūdintas Stiklas case for iphone X 8 7 plius 6 6s
Dizainas Mygtukai ir Jautrumas Yra Lengvai Valdomas
Prekės Pavadinimas Wuka salono
Tipas Įrengtas Atveju
Design1 minkštos TPU kraštų ir 9H grūdintas stiklas derinti
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva Raudona Juoda Balta Rausva, Geltona Mėlyna Žalia Violetinė
Suderinamo "iPhone" Modelis iPhone SE 2020 m.
Funkcija Su Piršto Žiedu
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
dydis 4.7

Panašūs produktai