2 in 1 9D Grūdintas Stiklas Xiaomi Mi 9T K20 Pro Fotoaparato Screen Protector Saugos Kino Objektyvą Apsaugoti Stiklo Redmi Raudona mi K20 Pro

€1.06

-5%

€1.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefonų Ekrano Apsaugos, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Telefonų Ekrano Apsaugos, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefonų Ekrano Apsaugos.

1 variantas: 2vnt Objektyvas Filmas Tik: reiškia, 2vnt Fotoaparato objektyvą raštas ( Tik be priekinio Stiklo) 2 Variantas: 1pcs Priekiniai Tik: 1pcs-tai Priekinis stiklas ( tik be kameros lęšis Filmas) 3 Variantas: 2-IN-1 1Front 1 Objektyvas: - tai 1pcs priekiniai 9D stiklo ir 1pcs fotoaparato objektyvą raštas ( Labai Rekomenduojama *****) pastaba: Jei tvarka 2 vnt. ar daugiau , jūs galite gauti 5% nuolaida nuolaida !! Produkto aprašymas: MEIZHI Stiklo klausos Apsaugos priemonės yra Labai patvarus ir atsparus įbrėžimams. Šis stiprus 9H (kietumo lygis) raštas suteiks jūsų Xiaomi mi 9t geriausia apsauga nuo lašai, smūgių, įbrėžimų ir normalus žalą. Aukštos kokybės medžiaga, Premium Grūdintas Stiklas Screen Protector yra pagaminti su specialiu premium grūdinto stiklo medžiagos. HD Ultra-aišku, Pre-cut, Ultra-plonas, lengvas ir atsparus smūgiams. Saugos, Apsaugos Built-in anti-sugriauti plėvele, kad apsaugotų jus ir jūsų Xiaomi mi 9t. - jei ji daro pertrauką, grūdintas stiklas pertraukos į mažas dalis, kurios laikytis kartu, todėl saugiau vartotojams. Lengvas montavimas ir šalinimo Visą Klijai Premium Grūdintas Stiklas Screen Protector suteikia super lengva, burbuliukų, montavimas ir nėra lipni likučių pašalinimas.

Telefonas Suderinamas Prekės Xiaomi
Modelis 2 Už Xiaomi Mi 9T Pro Rusija 6.39 colių
2 funkcija Nano-danga HD 9H Paviršiaus Kietumas Anti-shock " Anti-scratch
Funkcija 1 9D Lenktas Krašto 0,3 mm 9H 100% Naujas nekilnojamojo grūdintas stiklas Nano danga
Kilmės KN(Kilmės)
Edge-to-edge Aprėptis Taip
Modelis 3 Už Xiaomi Redmi K20 6.39 colių
3 funkcija Grupė Nulio Įrodymas, Anti-knock Lengva įdiegti 0.33 mm-ultra plonas
Prekės Pavadinimas MEIZHI
Modelis 4 Už Xiaomi Redmi K20 6.39 Pro colių
Modelis 1 Už Xiaomi Mi 9t 6.39 colių

Panašūs produktai