Bambuko Mediena, Dantų Šepetėlį Turėtojas Gargaliuoti Taurės Muilo Dėžutę Tualeto Šepetys Namų Hotel Vonios Tualeto Rinkinys Dušo Saugojimas

€9.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vonios Kambarys Priedais Rinkiniai, Namai Ir Sodas, Pigus Vonios Reikmenų Rinkiniai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Vonios Kambarys Priedais Rinkiniai.

Jei norite pirkti rinkinys, jums reikia nusipirkti šešis elementus

Funkcija

Pagamintas iš PP medžiaga, ekologiškas ir sveikas. Papuoštas su bambuko ir medžio, gamtos, elegantiškas ir skoningas. Tualeto Šepetys Turėtojas: Šepetėlis su bambuko rankena & PP turėtojas bazę. Uždarųjų dizainas, kvapas nėra pažeidžiami. Muilas Patiekalas: Bambuko mediniai padėklai gali būti imtasi. Tuščiaviduriai dizainas su vandens išleidimo funkcija. Muilo Dozatorius: Lygus ir glotnus antgaliai tilptų jūsų delne. Dantų pastos Laikiklis: Built-in bambuko pertvara atskirti, dantų pasta ir šepetėlis. Bambuko skaidinyje gali būti imtasi. Dantų šepetėlį Turėtojas: Keturių dalis dizaino iki 4 dantų šepetėliai. Bambuko skaidinyje gali būti paimtas, tada dantų šepetėlį turėtojas gali būti naudojamas kaip puodelis.

NAUJAS ATVYKIMO↓↓↓Spustelėkite žemiau, norėdami pirkti

DROPSHIPPING

Jokių sąskaitų faktūrų ar reklaminės medžiagos, įtrauktos Siekiant perdirbti per 24 valandas, logistikos informaciją, per 48 valandas Nėra minimalaus kiekio ribą, gali būti nuolaida urmu perka, ir logistika yra sparčiai.

MOKĖJIMO BŪDAS

1. Mūsų pirkėjo apsaugos apsaugo tik mokėjimo būdus Basilico-pica.lt, kaip nurodyta toliau.

2. Jei turite klausimų apie mokėjimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. 3. Prašome patikrinti, jūsų nurodytu adresu, prieš atlikdami mokėjimą. Jei norite ką nors pakeisti, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, ar mes išsiųsti prekes adresą, kurį paliko dėl užsakymo informaciją tik.

PRISTATYMAS

Pristatymas MethodCourier Laivybos Laikas

Express ShippingDHL Express Apie 3-10 dienų

EMS Pristatymas Apie 3-10 dienų

Standartinis ShippingBasilico-pica.lt Standartinis Pristatymas Apie 20-45 dienas

Registruotu Oro Paštu Apie 40-60 dienų

#Mes išsiųsti elementai per 1-4 dienų, kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo. Sekimo numerį bus atnaujinta Basilico-pica.lt kartą jūsų prekės yra vežamos. Jei yo u nori pasirinkti express shipping tai, Pls susisiekti su mumis pakeisti, laivybos mokestis.

GRĮŽTI&TRFUND

ATSILIEPIMAI

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių. Mūsų tikslas-išlaikyti aukštus kompetencijos siekti 100% klientų pasitenkinimo! 2.Jei nesate patenkintas su sandoriu, prašome SUSISIEKTI su MUMIS prieš jums pateikti savo vertinimą. Komunikacijos yra efektyviausias būdas išspręsti problemas. leiskite mums sukurti sveiką, teigiamas ir klestinčią ali bendruomenę kartu!

4 funkcija dantų šepetėlis taurė
Funkcija 6 emulsija Dozatorius
Funkcija 5 Muilo laikiklis
Funkcija 8 vonios kambario aksesuarai
Yra Protingas Prietaisas No
Funkcija 7 Emulsijos Bako
3 funkcija Dantų Šepetėlį Turėtojas
Tipas Dviejų dalių
Prekės Pavadinimas Krusoal
Funkcija Įžuvinti
Kilmės KN(Kilmės)
2 funkcija tualeto šepetys
Funkcija 1 Bambuko Vonios Rinkinys
Medžiaga Bambuko, PP
Modelio Numeris Vonios Rinkinys
Pastaba Šis produktas neturi būti medinių padėklų! Dėklas yra tik šou!

Panašūs produktai