100 vnt Nagų Dailės Dizaino Orange Lazdos Medienos Stick Odelės Stūmikas Valiklis Manikiūro Pedikiūro Priežiūros Dvipusis

€2.40

-29%

€3.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Odelės Stūmikuose, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Odelės Stūmikuose, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Odelės Stūmikuose.

Dvigubus Šonus, Oranžinės Medienos Lazdelės: Dukart pusių Oranžinės spalvos mediena, iš vienos pusės yra smailus, kitas galva yra plokščia.Smailus pusėje leidžia vartotojui valdyti blizginimo priemonės lengviau padaryti nuostabų nagų meno, o buto pusėje yra puikus stumia ir pašalinti odeles.

Nagų Odelės Stūmikas Valiklis: Oranžinės medienos lazdelės gali būti taikomas tašką adata, odelės stūmikas valiklis, arba naudoti švarus, perkrautas nagų lakas.

Natūrali Mediena-gaminamas iš apelsinų medienos, poliruotas paviršius bus ne pakenkti jūsų odai, netoksiški ir saugūs naudoti, gali užtikrinti ilgą servive jums. Nešiojamų ir Patogu , lengva nešiotis ir naudoti.

Puikiai tinka nagų dailės, odelės valiklis, skinti diamond, valymas, nagų lakas, stumia negyvas odos.Šios nuostabios orangewood lazdos intstrumental atlikti profesionalus manikiūras.Tinka Profesionaliems Nagų Dailės ir asmens DIY Nail art namuose.

Produkto Duomenys: Medžiaga:mediena;Dydis:11,5 cm(4.52 in);Pakuotė :100 vnt oranžinės medienos.

Jiangsu EUBO Co.,Ltd yra profesionalus nagų produktų bendrovė.EUSCI yra mūsų pačių markės ir mes turime mūsų gamykloje,mūsų produktai yra geresnės kokybės, bet mažesnę kainą.Mes taip pat priimame lašas laivybos ir urmu užsakymus,kviečiame susisiekti su mumis bet kuriuo metu!

Medžiaga Mediena
Modelio Numeris odelės stūmikas
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 11.5cm,15cm,17.8cm
Elemento Tipas odelės stūmikas

Panašūs produktai