VAIZDO Dome Kameros, stačiu Kampu Su Varžtais ABS Universalus Tinka Patalpų ir Lauko Patvarus Nerūdijantysis L Tipo Laikiklis prie Sienos tvirtinamas

€2.63

-19%

€3.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Stebėjimo kamerų Priedai, Saugumas Ir Apsauga, Pigūs CCTV Priedai, Aukštos Kokybės Saugumas Ir Apsauga, Stebėjimo kamerų Priedai.

Aprašymas:

L tipo teisę kampas, tinkamas buitinių VAIZDO dome kamera.

Su sutirštės bazę ir įtraukti montavimo varžtai paketas, ši siena kalno stačiu kampu dome kameros laikiklis bus laikykite fotoaparatą stabiliai.

Sukurta su 11 universalios montavimo skylės, ji yra paprasta ir patogu įdiegti pagal konkrečius poreikius, ir jūs galite taip pat punch skylės sau, jei angos yra ne pakankamai.

Pagamintas iš ABS plastiko, anti-oksidacijos procesas, L tipo laikiklis yra nerūdijantysis ir patvarus.

Taikomos tiek vidaus, tiek ir lauko VAIZDO kameros, lengva įdiegti.

Specifikacija:

Prekės Pavadinimas: L Tipo Teisę Kampas,

Spalva: Balta

Medžiaga: ABS

Kambarys: Indoor/Outdoor

Tvirtinimas: Prie Sienos Tvirtinamas

Dydis: Apie 102x65x125mm(ilgis x plotis x aukštis)

Bazės Storis: Apie tai, kaip 14mm

Varžto Skylę Atstumas: Apie 43mm

Maks. Skylės Atstumas: Apie 82mm

Pakuotė:

1pc x L Tipo Laikiklis

1bag x Varžtai

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

3. Kaip įdiegti: visų Pirma pašalinkite bazę; tada įstatykite į angą ir pritvirtinkite varžtu prie sienos; sugriežtinti atramos bazė varžtą ir priveržkite laikiklis prie pagrindo ant sienos.

Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes garantuojame stiliumi yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose,bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2 Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, "FEDEX" trunka 3-7 dienas ,EMS trunka 8-12 dienų. Po oro paštas reikia 2-8 savaites.Tačiau visi jie priklauso nuo šalies pristatytas.

2) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

1) Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Woopower
Modelio Numeris kita

Panašūs produktai