UPORS 304 Nerūdijančio Plieno, Šiaudų Daugkartinio naudojimo Aukštos Kokybės Šiaudų Lenktos Metalo Sidabro Geriamojo Šiaudų su Teptuku 4Pcs Didmeninės

€0.52

-24%

€0.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Geriamojo Šiaudelius, Namai Ir Sodas, Pigūs Gėrimo Šiaudelis, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Geriamojo Šiaudelius.

Gera žinia:mes galime spausdinti logotipą didmeniniais pirkėjais(Nemokamai) TAI ŠIAUDAI YRA nuolatos: 100% Nerūdijančio Plieno & Eco-Friendly: Pasakyti ne į vienkartinius plastikinius šiaudelius ir pasakyti " taip, kad Kritimo ir Sip daugkartinio naudojimo nerūdijančio plieno šiaudelius KID-FRIENDLY: Šie šiaudeliai yra smagu naudoti-Vaikai mėgsta Panirti ir Sip, ir, kaip rezultatas, sustabdyti hidratuotas per dieną plauti INDAPLOVĖJE: 18/8 Aukštos kokybės Nerūdijančio plieno. Lobizmas indaplovė visiškai dezinfekuoti. Nemokamai valymo šepetys įtrauktas. GAUTI SVEIKA : Gerti daugiau vandens, ir sveikus kokteilius. EA-Nemokamai, Švino & Rūdžių Šiaudų: Gerti tik koks jūsų gerti! SKONIS TIK JŪSŲ GĖRIMAS: Plastikiniai šiaudeliai gali leach off skonių ir cheminių medžiagų į kitaip sveikas gėrimas. Naudoti nerūdijančio plieno šiaudelius ir skonis tik savo gėrimo!

Tipas Baras Priedai
Metalo 304 Nerūdijančio Plieno, Šiaudai
Medžiaga Metalo
Prekės Pavadinimas Upors
Modelio Numeris BA021
Kiekis 2
Baras Priedai Tipas Geriamojo Šiaudelius
Sertifikavimo SGS
Metalo Tipas Nerūdijančio plieno
Funkcija Eco-Friendly

Panašūs produktai