Sporto silikono watchband už "Huawei" Band 3 / Band 3 Pro / Band 4 Pro apyrankė Pakeitimo Originalus soft mados dirželis Apyrankė

€1.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Watchbands, Laikrodžiai, Pigūs Watchbands, Aukštos Kokybės Laikrodžiai, Watchbands.

sporto silikono watchband už "Huawei" Band 3 / Band 3 Pro / Band 4 Pro apyrankė Pakeitimo Originalus soft mados dirželis Apyrankę Elemento Tipas:Watchband Band Medžiaga: Silikonas Taikoma Modelis: už "Huawei" Band 3 / Band 3 Pro / Band 4 Pro Pritaikymas: skirti "Huawei" band3 pro "(TER-B29), už "Huawei" band3 (TER-B09), už "Huawei" band4 pro " (TER-B29S) Dažnių juostos plotis: 19mm Juostos Ilgis: 214mm (93mm+121mm) Tinka bėgimas, sveikatingumo ir kiti sporto Pagamintas iš aukštos kokybės silikono, sveiką ir ekologišką Jei nesate patenkinti produkto, prašome susisiekti su pardavėju, iš karto,Mes ją išspręsti už jus Juostos Spalva: Balta, Rožinė, Juoda, Violetinė, Oranžinė, Ežero mėlyna, Kalkės, Tamsiai mėlyna, žydra, Roko mėlyna Užsegimas Tipas: Pin Sagties Užsegimas Spalva: Juoda Juosta Svoris: 0.016 kg Pakuotė: Watchband*1 (NE Žiūrėti)

Kas yra Basilico-pica.lt Pristatymas? Basilico-pica.lt Laivyba yra viena-stop laivybos metodą, kuris oficialiai pateikė Basilico-pica.lt ir Cainiao Tinklo. Kaip pabaigoje-su tikslu tarpvalstybinių logistikos paslaugų, ji yra pirmoji-mile paėmimo paslauga, konsolidacijos paslaugos, tarptautinis linija nuotolių paslaugos, muitinės formalumų paslaugos, paskutinės mylios pristatymo paslaugos. Be to, ji taip pat apima pasaulinę sekimo paslaugų, klientų aptarnavimo ir logistikos ginčų sprendimo paslauga, ir platforma garantuota kompensacija, paslaugos. Kodėl Basilico-pica.lt Pristatymas? Po pateikimo savo užsakymą Basilico-pica.lt, pardavėjas atsiųs paketą į mūsų shipping centre. Iš čia, mes galime padaryti, įsitikinkite, kad jūsų paketas bus tvarkomi atsargiai ir pristatyta laiku , ir mes pridėsime stebėjimo informaciją jūsų užsakymo detalės, todėl, kad jūs galite sekti savo paketą, kada ir kur norite. Kiek laiko užtrunka mano paketas atvykti, jei aš naudoju Basilico-pica.lt Pristatymas? Tai priklauso nuo to, kokį variantą pasirinksite. Paketus, kurie yra siunčiami su Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas paprastai trunka nuo 15 iki 45 darbo dienų , kadangi Basilico-pica.lt Premium Laivybos suteiks pristatymo metu, nuo 7 iki 15 darbo dienų .

Užsegimas Tipas metalo sagtis
Tipas Pakeitimo diržu, Huawei Band 3 / Band 3 Pro / Band 4 Pro
Elemento Tipas Watchbands
Dirželis Priedų Pakeitimo Tinka bėgimas, sporto ir kitų sporto šakų
Watchband Už "Huawei" Band 4/3 Pro Geresnės kokybės silikono daro jį labiau patogūs dėvėti
Funkcija Paprasta reguliuoti ilgio, kad tilptų jūsų riešo
Modelio Numeris Už "Huawei" Band 3 / Band 3 Pro / Band 4 Pro
naudojimas Lengva ir mados, unikalus dizainas, tegul jūsų žiūrėti
Juostos Ilgis 21cm
Suderinamumas Dirželis Juostoje "Huawei" Band apyrankė 3
Grupė Medžiagos Tipas Smart Riešo Dirželis Su Remonto Įrankių Reguliuojamas
Sąlyga Naujoji be žymės
Žiūrėti Dirželis Funkcija Aukštos Kokybės Patvarus Sutartis Stiliaus Dizaino
Prekės Pavadinimas BEHUA
Kilmės KN(Kilmės)
Žiūrėti Bnad Funkcijų Sporto Juostos pakeitimas band Apyrankę Juostų "Huawei" Band 4 Pro
Wtach Dirželis Elemento Atributai Apyrankė Žiūrėti Reikmenys, Sporto Prekės
Pritaikymas Minkštas silikonas, patogi watchband smart watch band
Mados jausmą Pridėti spalvų į savo laikrodį ir padaryti savo žiūrėti, atrodo daugiau stilingas

Panašūs produktai