Vaikai Elektros Ultragarsinis dantų šepetėlis Burnos Higienos Švarus keičiamo akumuliatoriaus Dantų Šepetėlis Vaikams Oral Sveikatos Dantis Šepetėliu

€2.97

-9%

€3.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Elektriniai Dantų Šepetėliai, Namų Apyvokos Prietaisai, Pigūs Elektriniai Dantų Šepetėliai, Aukštos Kokybės Namų Apyvokos Prietaisai, Elektriniai Dantų Šepetėliai.

Aprašymas Savybė: Mini apvalus šepetys, veiksmingai užkirsti kelią žalos savo dantenas ir burnos. Mielas animacinių filmų personažus, gali skatinti vaikų susidomėjimą šepečiu ir, kad jums jaustis gerai. Vienu mygtuko paspaudimu pereiti, lengva valdyti. Ateina su 2 keičiamais, dantų šepetėlis galvutės (- ą). Maitinamas AA baterijos (neįtraukta). Specifikacija: Vandeniui: Taip Medžiaga: ABS+Silikonas Tinka: Universal Pakuotės Turinys: 1 x Elektrinis dantų Šepetėlis 2 x Pakeitimo dantų Šepetėlis Galvutės (Iš Viso)

Pranešimas

Pristatymas

Mes laivas ir visi mūsų daiktai visame pasaulyje EMS/DHL/postNL / Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius / Singapore Post / Epacket/SF-Express".

Laivybos nuolaida yra skirtinguose sezoną ir priklauso skirtingoms svorio; mes jums pasirinkti pigiausias ir saugiausias būdas pagal jūsų duomenys kiekiais.

Paprastai, mes išsiųsti prekes per 5 dienas po apmokėjimo

Ji paprastai reikia apie 30-60 dienų (daugiau ar mažiau) į savo šalį, rusijos Federacijos gal reikia daugiau nei 90 dienų ir Brazilija kartais reikia daugiau nei 120 dienų! Jei negalite gavo jį laiko, susisiekite su mumis!

Susisiekite su mumis

Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

Jūs galite susisiekti su mumis palikdami mums pranešimą dėl Basilico-pica.lt TradeManager arba rašykite mums!

Atsiliepimai

Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums Teigiamų Atsiliepimų ir 5 Žvaigždučių DSRscore!! Mes tikrai vertiname jūsų prašome paramos.

Mūsų darbo laiku(Kinijos laikas):

Nuo pirmadienio iki penktadienio: 9:00--6:30 pm

Savaitgalį pailsėti

Prekės Pavadinimas Sarmocare
Amžiaus Grupė visi
Modelio Numeris s100
Kiekis 1Set
dydis Electric Toothbrush
Tipas Akustinių Bangų
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Elemento Tipas Elektrinis Dantų Šepetėlis
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga ABS

Panašūs produktai