Karalystė Crazy Upėtakių Žvejyba Minkštas Masalas Silikono 12cm Sukelti Galvos PVC lydekos Žvejybos masalas Plaukimo Minkštas Jaukus T-Tail Swimbait nepastovi žmogus

€3.50

-15%

€4.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žvejybos Masalas, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Masalas, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Masalas.

Karalystė Crazy Upėtakių Žvejyba Minkštas Masalas Silikono 12cm 38g Sukelti Galvos PVC Žvejybos masalas Plaukimo Minkštas Jaukus T-Tail Swimbait Wobblers 1. Minkštas Masalas yra Ilgis:12cm/4.72 Svoris:38g/1.34 oz 2. Ji Tinka Tiek Druskos Ir Gėlo Vandens Žvejybos. 3. Jos Veiksmai Nuskendo 4. Garso Juostą Su Sąlyga, Kad Garso, Kai Uodega Swing 5. Imituojant Žuvų:Crazy Upėtakis. Tikslinė Žuvys:ešerys/upėtakis/raudona būgno ir t.t 6. PVC Minkštas Kūną, Padaryti Jį lankstesnį 7. 3D Nekilnojamojo Žuvies Akis, Kad Daugiau Kaip tikra Žuvis, Šviesus Ir Patrauklus. 8. Stipresnis Bicyclical Žiedai: Stiprinti Dvigubas Apskritimas Didesnis Atsparumas Traukti. 9. Produkto Pakuotė: Kiekvienas Masalas Yra Supakuotas Į Gražią Mažmeninės Langelyje. 10. Jis Suteikiančias Su Stiprūs Kabliai Su Užkarpa Ir Gera Skvarbos Galia. 11. Modeliavimas Iš Žuvies Odos(Lazerio): Tapyba Modelis Yra Labiau Tikėtina, Imituojamas Realus Žuvis Gauti Daugiau Dėmesio Iš Didesnių Žuvų.

Pozicija EŽERAS
Žuvies Akis 3D Holografinio Akis
Prekės Pavadinimas KARALYSTĖ
Tipas Dirbtinis Masalas
Modelio Numeris Minkštas masalas
Pakuotė Nice Retail Box
Masalo Pavadinimas Crazy Upėtakis Minkštas Masalas
Ilgis 120
Veiksmas Minkštas L
Medžiaga PVC
Kategorijos SUVILIOTI
Masalo Tipas Minkštas B
Kabliukai Stiprūs Kabliai Su B
Svoris 38

Panašūs produktai