Klijai Klijai 15/50/110ml LCD Ekrano Rėmelis, Klijai T7000 Mobiliojo Telefono Ekrane Klijavimas Stiklo Rėmo Remonto Klijai

€0.64

-40%

€1.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Caulk, Namų Tobulinimas, Pigūs Caulk, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Caulk.

[Produkto įvedimo] T-7000 ateina su adata klijai yra aplinkai draugiškos lipnios, kad gali patenkinti klijavimui drabužiai, audiniai, žaislai, cirkonio, įvairūs papuošalai, gėlės, audiniai, kriauklės, papuošalai, rankdarbiai ir kitose pramonės šakose. Palyginti su kitų klijų, T-7000 turi mažą dirginančių kvapų ir yra nekenksmingos žmogaus organizmui. Prašome naudoti jį; tai yra vieno komponento naują skaidrų tirpalą, klijai, sukietintos kambario temperatūroje, lengvai valdyti, be perpakavimą, ir ji gali būti naudojama, kai yra atidarytas ir lankstumą , filmas yra minkštas, anti-vibracijos ir atsparus vandeniui.

T-7000 klijais galima įklijuoti daugiau medžiagos, jis tinka metalo, stiklo, keramikos, akmens, bambuko, medžio, audinio, odos, PE, PP, PVC, ABS, nailono, kempinės, plėvelės, audinio, elektroniniai komponentai, plastikų, Gumos, pluošto, popieriaus, mobilusis telefonas rėmai, LCD ekranai, artimųjų kadrų, ir kitų medžiagų, turi geras sukibimo savybes.

T-7000 yra specialus klijai plastikui ir plastikas, plastiko ir metalo. Tai yra naujo tipo produktas, kuris gali būti sujungtas tiesiogiai, be jokio gydymo. Tuo pačiu metu, tai yra klijavimui akrilo ir plastiko nebus ėsdinantis poveikis.

Modelio Numeris T-7000

Panašūs produktai