Tikrai Ne, žymimas "Brent" Braun - Magija gudrybės

€0.80

-29%

€1.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Magija Gudrybės, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Magija Gudrybės, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Magija Gudrybės.

Gerbiami naujų ir senų klientų, ir visi mūsų produktai yra sandėlyje ir gali būti išsiųstas kaip galima greičiau.Nedvejodami įsigykite.Turiu daugiau nei 30,000 produktus.Mes tik parodė, kai kurie produktai.Jei negalite rasti produktas jums reikia,Prašome rašyti man ir aš jums padėti.Geriau kainas ir paslaugas,Prašome atkreipti dėmesį į mano parduotuvę, ačiū.

Gerbiami naujų ir senų klientų, ir visi mūsų produktai yra sandėlyje ir gali būti išsiųstas kaip galima greičiau.

Prašome pirkti.Aš turiu daugiau kaip 20000 gaminių rūšių.

Mes tik parodyti kelių produktų.Jei negalite rasti produktus, jums reikia,

prašome rašyti man ir aš jums padėti.Geriau kainas ir paslaugas

prašome rinkti savo parduotuvę, ačiū.

Ei! Magija draugai, sveiki!

Aš parduoti tik vaizdo mokymo.

Produktai yra siunčiami per e-mail,

Prašome palikti savo el. pašto adresą, po apmokėjimo.

Tikrai Ne, žymimas "Brent" Braun

Prisidengiant mokymo lošimų paslaptis, "Brent" reputaciją-maker tampa vis daugiau ir daugiau neįmanoma, kol tai TIESIOG NEĮTIKĖTINA.

"Brent Braun gebėjimą sukurti magija, kad yra naujas, novatoriškas ir relatable niekada nustoja mane įkvepia. TIKRAI NE PAŽYMĖTAS prisideda, kad mąstyseną, ir ne tik stebina, bet ir šviesti." - Erikas Stevens

"Kadangi perkant šį triuką jis buvo kuokštelinių visi mano vaikščioti rodo. Ji niekada nepavyksta gauti gera reakcija. Pristatymas yra įdomu ir juokinga tuo pačiu metu. Visa tai plius jis atstato beveik automatiškai daro tai nugalėtojas mano knygos." - Jim Turnpaugh

"Visi punch klasikinis paketinių apgauti su nė viena iš goofy 1970 žargonas." - Erikas Rose

"Tikrai Ne Pažymėtus yra nuostabi atskleisti tai, ką žmonės apgauti korteles. "Brent" įrašomi man tiek daug pinigų iš nebegali nukristi šių sukčiai, kad aš naudoju, kad papildomų pinigų, kad pirkti kopiją, kad aš galiu apsaugoti kitus nuo kritimo auka! Šio paketo triukas gali tiesiog išgelbėti gyvybes!" - Josh Janousky

"Tikrai Ne, Pažymėtas" yra romanas, įdomus ir linksmas atskleisti apgaulės!" - Jason Palter

"Tai tikrai ne pats geriausias triukas šiemet mačiau" - Nikas Locapo

"Tai, ką apgaulės ir egzotiškos rutinos. Kvėpuoja naują gyvenimą, į kišeninius efektas" - Ryanas Schlutz

"Labai prielaida, Super lengva atlikti ir vizualiai apsvaiginimo. TAIP, PRAŠAU!!!" - Adomas Wilber

"Brent" Braun ' s juokinga atskleisti realaus laiko žymėjimo kortelės yra keista, juokinga, apgaulės, ir buvo jo kišenėje jau daugiau nei dešimtmetį, todėl jūs žinote, tai gerai. Šio paketo apgauti, kad ateina su visų gudrybių, jums reikia parodyti savo auditorijos "realaus darbo", kaip sukčiautojai visada klestėti.

Tai gerai struktūrizuotas rutinos atlikėjas pašalina keturi tūzai iš raudonų denio aprašydama specialaus tipo žymėjimo sistemą, kur būtų galima patrinti lūpų dažai ant nugaros korteles slapta pasakyti, kas jie yra. Nurodant korteles, viena iš jų stebuklingai tampa rausva. Šalia atlikėjas aprašoma, kaip galite taip pat naudoti rašalo jūsų mėlyni džinsai pažymėkite korteles, ir dabar atgal vienas atvirukai buvo transformuotas į mėlynąją kortelę. Dabar lytėjimo sistemos ženklu, vadinamas nagų nicking parodė ir trečiosios kortelė turi ne tik tapo žalia, bet trūksta didžiulis kampe. Finalą, magas įrodo paskutinio kortelės tikrai nėra pažymėta, kuriame jis buvo transformuotas iš raudonų dviračių paremti kortelę, kad vienas su drąsiai spausdintos raidės, pasakyti: "Tikrai Nėra Pažymėtos." Geriausia dalis yra ta, kad pabaigoje galite pranešti savo auditorijai, išnagrinėti korteles.

Be įprastinių "Brent" moko jus, kaip pradėti triukas iš denio, kortų, ir pabaiga gera, kad viskas yra examinable. Pīkstošs gera pabaiga yra toks apgaulingas, jis buvo apgaulės magai konvencijas, su juo metus. Jūs tikrai gauti daug reakcijų, kurių Tikrai Nėra Pažymėtas.

Savybės Mokytis
dydis magic instruction, no props
Įspėjimas magija instrukcija, nr. rekvizitai
Lytis Unisex
Amžius Suaugusieji
Tipas KORTELĖS
Medžiaga Metalo
Veiklos Formos Close-up Magic
Yra Instrukcija No

Panašūs produktai