2vnt Maisto kokybės Silikagelio Jawline Pratybų Kamuolys Raumenų Mokym Fitness Ball Kaklo, Veido Tonizavimas Jawrsize Žandikaulio Raumenų Exerciser Relex

€2.67

-42%

€4.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: , Sportas Ir Pramogos, , Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, .

Produkto pavadinimas: Žandikaulio treniruoklis

Medžiaga: Silikonas (angliavandenius)

Svoris: 20g/pora

Dydis: 3*1.5/cm

Įpakavimas: dėžutė + op krepšys

Spalva: juoda, balta

[Aukštos kokybės medžiaga], Kad exerciser yra pagamintas iš nemokamo maisto kokybės silikono. Netoksiškas silicio gelio sudėtyje nėra jokių cheminių užpildų arba šalutinių produktų, todėl jūs galite kramtyti su savimi. Jis yra pagamintas iš tos pačios medžiagos kaip kūdikio žindukas.

[Išskirtinį pakavimo] Kiekvienas paketas ateina su 2 gabalus ir gražus saugojimo dėžutė.

[Žmogiškas dizainas] naudojimosi plėvelė yra skirta naudoti molars mokymo, kuris yra saugesnis ir veiksmingesnis. Skiriasi nuo kitų tipų treniruoklius, naudojant priekinius dantis (pjūviai) dėl mokymo, tai exerciser gali sugadinti priekiniai dantys ir dantenos.

[Daugybę privalumų] Kramtomoji buvo įrodyta, kad sumažinti potraukį, todėl daugiau svorio, atsikratyti dvigubo smakro ir prarasti veido raumenis. Žandikaulio treneris stiprina savo žandikaulio ir veido padėti sugriežtinti, nelygius ir slim savo veidą, todėl jums atrodyti jauniau.

[Nėra daugiau priežasčių] yra ne daugiau pasiteisinimų: "aš neturiu daug pinigų", "neturiu laiko eiti į sporto salę". Nesvarbu, ar esate darbe, sporto, namuose ar kelyje, galite naudoti dvigubo smakro reduktorius bet kur.

Pakavimo sąrašas:

Kramtomųjų Treneris * 1 Pora

Modelio Numeris žandikaulio exerciser
Funkcija Raumenų Relex Aparatai
Prekės Pavadinimas Hokerbat
Kilmės KN(Kilmės)
dydis Other
Medžiaga Guma

Panašūs produktai