Silikoninis Dangtelis, Skirtas "Samsung" Galaxy j3 skyrius 2017 J330 F Atveju 5.0 "Prabanga Minkštos TPU Spausdinti Atveju sm "Samsung" J 3 2017 330 F Fundas Coque

€0.90

-5%

€0.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Sveiki Atvykę Į Mandy Parduotuvė

Pastaba:

1.Nemokamas Pristatymas logistikos būti "Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius", "Cainiao Super Ekonomika", "Yanwen Ekonomika Oro Paštas" ir kt. Šias logistikos nebuvo stebimi po išėjimo iš Kinijos. Jei jums reikia, kad sekti informacijos, prašome, pasirinkite "Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas".

2. Jei jūsų patvirtinimo gavimo laikas yra artėja, ir jūs negavote prekės, praneškite mums ir mes jums išplėsti savo pristatymo laikas, rusijos draugais dėmesio: Prašome užpildyti gavėjo pavadinimas (įskaitant ne mažiau kaip 3 dalys)dėl to, kad nauja politika rusijos muitinės bet nondelivery nebus atsakingas, jei klientas nepateikia pakankamai informacijos, kai priėmimo tvarka.Dėkojame už jūsų supratimą!

Produkto Rodyti

Samsung Galaxy j3 skyrius 2017 J330 J330F

• Šiltas Pranešimas •

Mano mieli draugai,Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas. Arba ne, Prašom pataisyti prieš mokėjimą.

• Apie Atsiliepimus •

'

Suderinama Samsung Modelis GALAXY J SERIJA
Tipas Įrengtas Atveju
Dizainas abstraktus
dydis 5.0 inch
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Stilius Mados, Gražus, Prabangus, Elegantiškas
Funkcija Purvo atsparus
Suderinama Modelis 4 Samsung Galaxy J330F J330
Pakuotės Dydis 12cm x 12cm x 2cm (4.72in x 4.72in x 0.79in)
Suderinama Modelis 2 Samsung Galaxy J3 Skyrius 2017
Feature1 Dovana Moters, vyrai, mergaitės, berniukai
Savybės Minkštos TPU Įrengtas Atveju
Kokybė 100% Brand New Aukštos Kokybės++++++
Retail Pakuotė Taip
Suderinamos Prekės "SAMSUNG"

Panašūs produktai