Originalus Naujas USB Įkrovimo lizdas Connecter Flex Kabelis su Mikrofonu Sony Xperia M5 E5603 E5606 E5653

€1.36

-17%

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Mobiliojo Telefono Flex Kabeliai, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Mobiliojo Telefono Flex Kabeliai, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Mobiliojo Telefono Flex Kabeliai.

Originalus Naujas USB Įkrovimo lizdas Connecter Flex Kabelis su Mikrofonu Sony Xperia M5 E5603 E5606 E5653

Funkcija Usb flex kabelis 100% Originalus bandymas, vienas vieną,puikiai tinka

Pagerinti Jūsų Laivybos Patirtis, Prašome Perskaityti Šią Priminimai:

1.Apie Užsakymus Laivo į Braziliją Turi naudoti Registruotu Paštu,Kad\'s Basilico-pica.lt Politikos. Brazilija Pašto laikinai paskelbė, kad ji bus imti mokestį, apie R-15 usd (maždaug US$3.5) už užsakymą visų tarptautinių siuntinių tvarko muitinės nuo rugpjūčio 27, Vietos Laiku. Pirkėjas turėtų už jį. Šis mokestis turi būti sumokėtas per 30 dienų ar sklypas bus sunaikinti arba grąžinti.jei nenorite mokėti mokesčių,Prašome užsakymą.

2.Apie Užsakymus, Rusija

Prašome Patvirtinti savo vardą ir pavardę (Pvz. Vladimir Vladimirovich Putinas), kad Atitiktų jūsų Šalyje Po Politikos

3.Apie mažiau Užsakymų nei US$5 Pristatymas Metodas----Ekonomikos Paštu(Neregistruotu) Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus------Ne Sekimo Informacijos po išėjimo iš kinijos žemyninės dalies(DeliveryTime-20-60 dienų); Yanwen Ekonomikos Oro Paštas------Ne Sekimo Informacijos po išėjimo iš kinijos žemyninės dalies(DeliveryTime-20-60 dienų); SF-Ekonominės Oro Paštas------Ne Sekimo Informacijos po išėjimo iš kinijos žemyninės dalies(DeliveryTime-20-60 dienų);

Prašome patikrinti, ar jūsų priėmimo adresas gali gauti Neregistruotu paštu,jei nežinote,Prašome pasirinkti Registruotu Paštu, pavyzdžiui, "China Post Registruotu Oro Paštu","Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas", "Speciali Linija-YW", "ePacket" ar Verslo Express pristatymas Paslauga, kuri Gali sekti visą kelią, daug saugiau ir greičiau. Bet Jūs taip pat gali reikėti mokėti Papildomų mokesčių už juos .Jei į visus klausimus. Prašome nedvejodami susisiekite su MUMIS.

Ačiū.Hebbe

Dizainas BARAS
Suderinamas Sony Xperia M5 E5603 E5606 E5653
Suderinamos Prekės "Sony Ericsson"
Naudoti Ausinės Garsiakalbis
Modelio Numeris Sony Xperia M5 E5603 E5606 E5653

Panašūs produktai