Ponios Didelių Plaukų Letena Gnybtus Plaukų Įrašą Staigius Krabų Metalo Plaukai, Nagai, Moterims, Ponios Plaukų Aksesuarų, shell Įrašą galvos apdangalai

€1.78

-20%

€2.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Moterų Plaukų Aksesuarai, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Moterų Plaukų Aksesuarai, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Moterų Plaukų Aksesuarai.

Aprašymai ir Informacija

Moterų Plaukai, Nagai kalnų krištolas Plaukų Clips Swan Gėlių Formos Plaukų Aksesuarai Moterims kasdieniniam Naudojimui Medžiaga: metalas Spalvos: kaip nuotraukoje Modelis:vientisos spalvos paprastas stilius Dydis: kaip paveikslėlyje Kiekis: 1 vnt Lytis:moteris Kartų:kasdienė,laisvalaikio, atostogų, tarnybos,sportas Paketas Apima: 1x plaukų įrašą Pastaba: 1.Prašome leisti 1cm skirtumai dėl rankinis matavimas, 2.Prašome suprasti, nes šviesos spinduliavimo arba kompiuterio ekrane skirtumas, todėl negaliu garantuoti, nuotraukos ir reali spalva yra 100% tas pats.

Drop Laivyba: Visi straipsniai yra prieinamas drop laivyba, bet prašome atsižvelgti laivybos meathold kaip Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu/Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas/ePacket. Jei vartojate untracked laivybos meathold, mes negalime remti garantija. Muitas: Prašome atkreipkite dėmesį, kad mes nesame atsakingi už bet kokius muito. Norėdami gauti daugiau informacijos, prašome kreiptis į muitinės teisės aktus į savo šalį. Pristatymas: Mes laivas užsakymus per 5 darbo dienas nuo mokėjimo apdaila. Prašome įsitikinkite, kad jūsų laivybos informacija yra teisinga, kai užsakymą. Dėl užsakymų anount žemiau 2USD ir išsiųsti per Ekonomikos laivybos metodą, nėra sekimo numerį. Jei sklypas nebus atvykti per 60 dienų po to, kai buvo pažymėtas kaip išsiųstas, prašome susisiekti su mumis. Dėl užsakymų vežamas Standartinis pristatymas metodas, ji trunka 5-10 dienų stebėjimo būsenos parodyti. Visą tranzito galima stebėti ne 17track.net/en/. Grįžti& grąžinti pinigus *Jei jums nereikia gauti savo sklypo ribose, pristatymo laikas, prašome susisiekti su mumis dėl išspręsti. *Gavę jūsų sklype prašome patikrinti, jei jis yra geros būklės, Jei sklypas yra atidaryta, sugadintas ar tuščias, prašome atsisakyti it ir susisiekite su mumis. *Jei kyla problemų su produkto, kurį gautų, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo datos. Atsiliepimų Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus ir naudingi kitiems klientams nuoroda. Jei jus tenkina mūsų paslaugų ir produktų, prašome palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su visų 5 žvaigždučių. Jei turite kokį nors klausimą produkto, prašome susisiekti su mumis prieš jums skubėti a negetive atsiliepimų. Mes padės jums gauti patenkintas sprendimas.

Elemento Tipas Galvos apdangalai
Modelio Numeris FZ-335
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga Metalo
Spalva aukso spalvos, sidabro spalvos ir rožių aukso spalvos
Tipas Plaukų Žnyplės
Lytis MOTERIS
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ACCGLORY
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Stilius Mados

Panašūs produktai