Naujas Dviratis Silikono Dirželis Tvarstis Žibintuvėlis Įrašą Dviračio Rankenos Silikono Elastingas Diržas Fakelas Juostose Dviračių Šviesos Žibinto Laikiklį

€0.24

-25%

€0.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nešiojamų Apšvietimo Reikmenys, Šviesos Ir Apšvietimas, Pigūs Nešiojami Apšvietimo Reikmenys, Aukštos Kokybės Šviesos Ir Apšvietimas, Nešiojamų Apšvietimo Reikmenys.

Naujas Dviratis Silikono Dirželis Tvarstis Žibintuvėlis Įrašą Dviračio Rankenos Silikono Elastingas Diržas Fakelas Juostose Dviračių Šviesos Žibinto Laikiklį

Savybės:

1. Labai elastinga silikoninė lengvai surišti.

2. Bet mažas elementas gali būti lengvai įrengti dviračių.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Silikonas

Spalva: juoda, mėlyna, žalia,geltona,raudona,balta

Dydis: 140mm*20mm*5mm/5.51*0.78*0.19/'/'

Grynasis svoris: 10g

Bruto svoris: 10g

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų ekrano ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

Paketai:

1 x Žibintuvėlis Įrašą

Mokėjimo 1)Mes priimame Alipay. Vakarų Sąjunga,TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesą, sąlyginio DEPONAVIMO.

2)Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3)Jei galite,/'t check out iš karto po aukciono arti,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai Siunta Garantija 12 mėnesių gamyba/s garantija už gaminius su trūkumais, derinimo.

Jei norite išsiųsti atgal nekokybišką prekę,pirmiausia prašome susisiekti su mumis ir siųsti mums nuotraukas arba vaizdo medžiagą,mes bus aptarti būdas išspręsti šią problemą su jumis. Grąžinamųjų išmokų Grąžinimo 1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos,yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ nėra!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį,konkrečios priežasties grąžinti Atsiliepimus 1) Pirkėjas/s išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo/s vystymosi,mes sincerel kviečiame palikti teigiamą atsiliepimą (Penkių Žvaigždučių) mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

Prekės Pavadinimas Žibintuvėlis įrašą/Bike gumos juosta
Funkcija Fietsverlichting
Montavimo Rodymas Rankenos
Naudojimas Žibintuvėlis Įrašą/Bike Šviesos Turėtojas
Kilmės KN(Kilmės)
Įtampa /
Neto svoris 10g
Spalva Žalia/Juoda/Raudona/Geltona ir pan.
dydis 140mm*20mm*5mm/5.51*0.78*0.19''
Sertifikavimo CCC/CE/FCC
Modelio Numeris Dviračio Šviesos Turėtojas
Medžiaga Silikono

Panašūs produktai