3PCS/Daug Didelio Dydžio Saisus Vidurio Juosmens Sklandžiai, Nėrinių Ponios Kelnaitės Permatomas Seksualus Tuščiaviduriai Moterų Apatinius, Medvilnės Tarpkojo Trumpikės

€1.64

-29%

€2.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: moteriškos kelnaitės, Apatiniai & Sleepwears, Pigūs moterų kelnaitės, Aukštos Kokybės Apatiniai & Sleepwears, moteriškos kelnaitės.

Didelio Dydžio Saisus Vidurio Juosmens Sklandžiai, Nėrinių Ponios Kelnaitės Permatomas Seksualus Tuščiaviduriai Moterų Apatinius, Medvilnės Tarpkojo Trumpikės

Aprašymas Savybės: 100% Brand New ir aukštos kokybės! Mados dizainas,skaidri nėriniai su gėlių leidžia jums ieškoti daugiau seksualus. Stilius:Seksualus,Mados Tipas:Vidutinio Juosmens Kelnės Medžiaga:Nėriniai,Poliesteris Žanras:Kvėpuojantis,Gėlių Nėrinių,Vidutinio Juosmens Spalvos:Raudona,Pilka,Juoda,Violetinė,Mėlyna,Odos,Rožinė Dydis:M,L,XL,2XL,3XL Dydžio Diagramos Dydis M:Juosmens apie 56cm-66cm,Hip-apie 62cm-80cm Dydis L:Juosmens apie 58cm-70cm,Hip-apie 64cm-82cm Dydis XL:Juosmens apie 60cm-74cm,Hip-apie 66cm-84cm Dydis 2XL:Juosmens apie 62cm-78cm,Hip-apie 68cm-86cm Dydis 3XL:Juosmens apie 64cm-82cm,Hip-apie 70cm-88cm Dėl skirtingų matavimo metodų,gali būti 1-3 cm klaida dydis duomenys;Dėl skirtingų rezoliucijų, kompiuterių monitoriai,kai kurie nukrypimai spalvų gali atsirasti,kuris yra normalu.

Po Paslaugos

Po apmokėjimo,sklypo bus išsiųsti per 72 valandas.Jei yra trūkumas,mes apie jus laiko. Kai gausite prekę,jei yra kokių nors problemų,plase nedvejodami susisiekite su mumis ir mes stengiamės, kad esate patenkintas!

Lašas Laivybos Paslaugos

1.Q:Kaip aš galiu gauti papildomų nuolaidų? A:Prašome pridėti mūsų parduotuvėje, savo Favoritus ir SEKTI jį,jums bus gauti papildomų disounts, kai kai kurie elementai yra ribotas laikas nuolaida. 2.Klausimas:Ar pritariate, CSV/EXCEL užsakymus? A:Birių CSV/EXCEL " drop laivyba yra visuomet prieinama. 3.Q:ar Galite dropship produktai tiesiai į mano klientai be sąskaitos faktūros/gavimo/reklamos popieriaus? A:Taip,jei jums reikia.

Modelio Numeris S2025
Kyla Tipas Mid-Rise
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Kelnaitės
Apdaila Nėriniai
Modelio Tipas Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Spandex
Medžiagos Sudėtis Spandex,MEDVILNĖ
Kelnaičių Tipas Boyshort
Seksualinio Pobūdžio No
Nepadori Nuotrauka No

Panašūs produktai