WUF 36pcs Diamond Nagų Grąžtas Nustatyti Elektros Manikiūro Pasukimo Pedikiūro frezos Gelio Nagų Valiklį Įrankiai, Reikmenys

€1.16

-41%

€1.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Dailės Įranga, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Dailės Įranga, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Dailės Įranga.

Savybės: Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, gali būti naudojami labai ilgą laiką. Lengva naudoti papuošti jūsų nagai. 36pcs nagų grąžtai tinka daugumai profesionalių elektriniai grąžtai. Šis rinkinys yra skirtas rafinuoti nagai. Techniniai duomenys: Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Kiekis: 36pcs grąžtus / Set Dėžutės Dydis: 15 * 6 * 2cm / 5.6 * 2.4 * 0.8 Svoris: Apytiksl. 90g / 3.14 oz Paketų Sąrašas: 1 pakelis 36pcs Nagų Bitų (Opp maišelį. Sutaupyti transportavimo kaštus.) Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. Ačiū!

Laivybos Sąlygų: Mes atsiųsime Jūsų, Kad Per 2 dienos Nuo gavome Jūsų Mokėjimą. Prašome Pasirinkti Laivybos Jūs Norite. Laivybos, Mes norėtume Pristatyti Detales Jums Čia: (1). Nemokamas Pristatymas El. paketas arba China Post " Oro Paštu. Jei Nori Naudotis Express Pristatymas, Reikia Mokėti Papildomą Mokestį Už Užsakymą. (2). El. paketas yra Tik MŪSŲ Klientas, Tai Trunka apie 12Days Atvykti . (3). Kinija Paštu, Oro Paštu Siųsti Dauguma Kalorijų, Tai Trunka apie 20 Dienų Atvykti. (4). Jei pasirinksite EMS/DHL/UPS Siuntimo, Tai Trunka 5-8Days Atvykti. Už Produktą, Kuris Apima Baterija, Mes Siūlome, Jūs pasirenkate EMS Pristatymas. DHL ir UPS, Turi Griežtą Politiką, Baterija Tvarka. Klientų Šalinimas: Kiekviena Šalis Turi Skirtingų Tarifų Politikos, Atsiprašome, Mes Neatsakome Už Dėl Kliento Patikrinimas. Maloniai Prašome Apie Tai! Aptarnavimas Po Pardavimo: Mes Esame Profesionalus Verslo Įmonės. Mes Siūlome Geras Po pardavimo Paslaugos Jums. Jei Turite Klausimų Apie Mūsų produktus Ar Paslaugas, Prašome Siųsti MUMS Žinutę. Mes pasistengsime Atsakyti Jums KUO Greičiau. Atsiliepimai : Jei Jūs Patenkinti Mūsų produktus, Prašome Palikti Visą-žvaigždės ir Gerų Atsiliepimų Už mus. Jūsų Atsiliepimai bus Skatina mus DARYTI tai Geriau ir Toliau. Ačiū! Grąžinimo politika, mes grąžinsime jums, jei norite grąžinti prekes per 15days jūsų gavimo elementus. jeigu jūs nepatenkintas prekės arba gauti sugadintos prekės, prašome susisiekti su mumis pirma prieš atidarant atveju už tai. mes su jumis per 24 valandos ( išskyrus savaitgalį) ir išspręsti jums netrukus pakeitimo ar kompensacijos. Ačiū!

Straipsniai Aparatai, Elektriniai Manikiūro
Statusas Profesionalus Manikiūro Pedikiūro Įrankiai
Modelio Numeris nagų grąžtus
Pakuotė
Medžiaga Nerūdijančio plieno
BLAUZDOS 3/32"(2.35 mm)
Spalva Skiedra
Tipas Frezavimo Įrankis Gelio Lako Valiklis
Prekės Pavadinimas WUF
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija frezavimo cutter už manikiūro
dydis 36pcs/set

Panašūs produktai