Pienelis Padengia Tortas, Saldainiai Padėklai Su Lašintuvu Silikono Formų Silikono Formos Gummy Bear Forma Padengia Pelėsių Gumos, Šokolado Montažinę,

€0.31

-20%

€0.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Torto Formos, Namai Ir Sodas, Pigus Pyragas Pelėsis, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, želė pelėsių, Pyragas Įrankiai, Šokolado pelėsių.

50-Ertmės Silikono Gummy Bear Pelėsių NEMOKAMAI UŽKRATAS

Naudokite šią formą norėdami sukurti savo gamtos, maistingus & skanus užkandote dydžio elgiasi visai šeimai; patenkinti savo asmeninius poreikius iš sveikiau ingredientai alergijos ir nuostatas; laikyti vaikams nuo, gauti keletą firminių gummy bear saldainius, kurie gali būti per daug cukraus.

SAVYBĖS

KOKYBĖS MEDŽIAGOS - Lengva Rankena, Lankstus, Ne Klijuoti. 100% maisto kokybės silikono medžiagos; BPA free; Saugus indaplovė, orkaitė, mikrobangų krosnelėje ir šaldiklyje.

PREMIJA LAŠINTUVU - lašintuvu, kuris ateina su pelėsių yra super paprasta naudoti ir leidžia užpildyti formą vėjas.

DIDELĘ VERTĘ - Įsivaizduokite, kad galėtų sukurti savo mėgstamą goodies su vienu produktu. Jello, šokoladas, saldainiai, sausainis, saldainis, žvakės, muilas, vitaminai ir daug daugiau.

Galima 5 spalvų - žydros,tamsiai Mėlyna, Rožinė, Žalia ir Oranžinė.

Pelėsių Dydis: 6.8 X 5.0 cm / 17.5 X 13 cm

Kiekviena ertmė yra 0.75" X 0,5"

Prašome neturi būti nustebinti mažo dydžio plokštelę ir lokys! Tai pelėsių yra SPECIALIAI pagaminti su mažais lokys ertmių panašūs į tuos saldainius ir gummies jums ir jūsų vaikams patinka pirkti iš parduotuvės .

PAKETAS APIMA

1 X Pelėsių Dėklas ( Jūsų pasirinkta spalva)

1 X Premijos Užkratas

Modelio Numeris Naujas
Sertifikavimo CE / ES
Tipas Pyragas Įrankiai
Nepadori Nuotrauka No
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Funkcija Eco-Friendly
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Silikono
Prekės Pavadinimas MOONBIFFY
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai