6D Audinės Blakstienos Natūralios Purus Pratęsimo Kryžiaus Darbą Data Šalis Atostogų Modeliavimas, Audinių Plaukų 3D Blakstienas E14 D22

€0.80

-46%

€1.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Netikrų Blakstienų, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Netikrų Blakstienų, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Netikrų Blakstienų.

Kinija blakstienų brand factory tiesioginio pardavimo

Žaliavos iš mūsų produktas yra 100% grynas mink plaukų. Po 10 procesai, produktas yra labai minkštas, purus, natūralus ir gyvas, ir gali būti dėvėti daug kartų. Blakstienų modeliai yra baigtas. Jie visi yra sandėlyje. Darbo dienos metu, jie gali būti pristatytas per 24 valandas. Po 72 valandų, klientai gali užklausą logistikos informacija oficialioje svetainėje. 15 / 16 / 17 / 18 / 19 / 20 / 21 / 25 mm, Jei jums reikia kitų pakavimo dėžės, prašome siųsti man laišką, pirmiausia, ir aš atsakyti iš karto pamatę pranešimą.

Vien Produkto Pristatymas

Q&A

1.Kodėl verta rinktis pirkti mano parduotuvėje " produktai? Pirma, kokybė, mano produktai yra geriausias ir labiausiai stabili, ir kaina taip pat yra mažiausias. Nes mano produktai yra pagaminti savo fabrike, galiu geriau kontroliuoti kokybę ir išsaugoti platintojų uždirbti kainų skirtumas, kuris paprastai gali jums sutaupyti 10% ~ 35% išlaidų. Antra, galime pristatyti prekes greičiau. Paprastai, mes galime supakuoti produktus ir juos pristatyti į logistikos paslaugų teikėjas per 12 valandų nuo gavimo tvarka. 2.Kaip ilgai užtruks pasiekti? Tada, kaip ilgai užtrunka transporto? Galite pasirinkti skirtingų Vežėjų "Laivybos metodai" nuorodą. Skirtingi Vežėjai turi atitinkamą numatomą pristatymo laiką. 3.Mano pirkimo apsauga laiko bus daugiau,ką aš turėčiau daryti? Jei jūsų pirkinių apsaugos laikotarpis artėja prie pabaigos, palikite mums žinutę, mes jį pratęsti jūs,siekiant apsaugoti jūsų užsakymą. 4.Ar jums tai lašas laivybos ir didmeninės? Taip,lašas kad jūs tiesiog įdėti savo klientų adresą, kai užsakymo pateikimo ir atkreipkite dėmesį, tai yra lašas kad mes galime sekti jį ir nepalikite bet apie mūsų prekės ženklo informacijos į sklypą.Didmeninė ,mes siūlome nuolaida ir nemokamas express pristatymas. 5.Jums padaryti užsakymą dėžės ir LOGOTIPO lipdukus? Žinoma, mes galime pritaikyti lauką ir LOGOTIPO lipdukus pagal jūsų reikalavimus. 6.gal galite man atsiųsti prekės nuotraukas be logotipo? Žinoma, Mes galime jums atsiųsti prekės nuotraukas be logotipo, jei norite.jūs galite susisiekti su mumis.

Netikrų Blakstienų Grupė Juodos Medvilnės Juosta
Netikrų Blakstienų Medžiaga Kita
dydis 16-21mm
Prekės Pavadinimas SHOWERSTAR
Netikrų Blakstienų Stilius Persipintos
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Gamybos Procesas Rankų Darbo
False Eyelashe Ilgis virš 1,5 cm
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Netikrų Blakstienų
False Eyelashe Tipas Pilnas Blakstienų Juostelės
Modelio Numeris 41 stilius
Dėžutė Traukti Dėžutę
Pagrindinės Medžiagos Sibiro Mink Plaukų
Netikrų Blakstienų Rūšiuoti Juostelės Blakstienas
Kiekis 1 Pora

Panašūs produktai