20/30Pcs Sumaišykite Karamelinis Saldainis Polimero Molis Priedai Figūrėlės "PASIDARYK pats" Amatų Telefono Pleistras Menų Medžiaga Vaikams, Dovana, Žaislai Šlamas Užpildu

€2.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Statulos & Skulptūros, Namai Ir Sodas, Pigūs Statulos & Skulptūros, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Statulos & Skulptūros.

--- 100% Brand New Ir Aukštos Kokybės --- - Pavadinimas: Polimero molis saldainis bag - Medžiaga: Polimero molis - Spalva: Multicolor - Dydis: Apie 1,5-6cm - Pakuotė: 20/30pcs/pack - NAUDOJA: vaikai, plaukų priedai, mobiliųjų telefonų grožio medžiagų, drabužių priedai ir kiti dizaino! - Savybės: daug naujų dervos priedai šviežios išpuolių dėl įvairių "PASIDARYK pats" produktų dizaino meistrų, daug pasirinkimų ~ ar kaip visada želė tonas, lengva rungtynės ir saldus, ir puikus, ~ 100% realus šaudymo, kokybės užtikrinimo!Jauskitės laisvai pirkti! Konvertuoti :1 colis = 2,54 cm,1 cm = 0.393 cm ------------------ Prašome atkreipti dėmesį, kad 1. Rankinis matavimas, dydis gali turėti 0 ~ 1cm klaida, tai yra normalus reiškinys. 2. Dėl skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalvos objektą. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis arba pateikti atsiliepimą, mes stengiamės padėti jums, ačiū!

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Normall mes išsiųsti iš 2 dienas po apmokėjimo.Jeigu kai kurių produktų yra sandelyje,ji gali būti atidėtas.bet nesijaudinkite, mes jums pasakysime, kai jis yra sandelyje iš Karto.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Prašome patikrinti adresą, jūs turite kairę,Turime visą adresą.

4. "Fedex", UPS,DHL,Aramex,Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,e-paketinio,EMS E-ems.ir tt yra visi sutiko.jei norite, kad laivas "Fedex", UPS,DHL,Aramex ,EMS E-ems ,Prašome susisiekti su mumis,mes suteiksime gerą kainą.

5. Paprastai pristatyti laikas iš Kinijos Paštu Registruotu Oro Paštu apie 30 dienų(tikėtis brzail).Kartais pristatyti laikas gali būti ilgesnis,bet nesijaudinkite ,jūs visada galite būti saugoma,jums bus ne nuostolis pinigų.

6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 40 dienų nuo mokėjimo, Nedelsdami susisiekite su mumis.

Naudoti 1 "PASIDARYK pats" Amatų Dekoras
Medžiaga polimero molis
Naudoti 7 Telefono korpuso pleistras menas
Naudoti 2 namų dekoro priedai
dydis About 1.5-5.5cm
Naudoti 5 Basteln
Naudoti 8 Menų ir amatų reikmenys
Kūrybos medžiaga
Regioninės Funkcija Europa
Naudoti 6 Miniatiūros
Prekės Pavadinimas XZJJA
Temos Talismanas

Panašūs produktai